Home Новини сучасних технологій Xiaomi випустила кишеньковий пістолет

Xiaomi випустила кишеньковий пістолет

0

В мережі з`явились фото нового продукту Xiaomi, який показує нам, що Xiaomi випустила кишеньковий пістолет. Назва його — Merach Merrick Nano, і це кишеньковий масажний пістолет. Його вага всього 360 грам.

Принцип роботи Merach Merrick Nano полягає у глибокому розслабленні м’язів, завдяки високочастотній вібрації. Такий процес дозволяє крові циркулювати плавно та допомагає усувати біль у м’язах, після фізичних навантажень. Використовувати пістолет можна для пробудження м’язів, глибокого масажу та розслаблення фракції.

Xiaomi випустила кишеньковий пістолет

Merach Merrick Nano обладнаний ергономічною ручкою та використовує передній центр ваги. Працює кишеньковий пістолет Merach Merrick Nano на двигуні потужністю 3200 об/хв. Даний двигун забезпечить глибину масажу 7,5мм. Також він не шумний — до 40 дБ.

У комплекті ви отримаєте чотири головки — плоска та циліндрична, кулькова та головка типу U. Акумулятор має ємність 2500 мАч та присутня тут швидка зарядка. Для зарядки присутність роз’єм Type-C .

Як на нас, це справді цікавий продукт. Яка ваша думка?

Рекомендуємо: Xiaomi Анонсувала Смарт-Матрас.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version