Home Новини сучасних технологій Xiaomi випустили масажний пістолет для міжнародного ринку

Xiaomi випустили масажний пістолет для міжнародного ринку

0

У липні цього року Xiaomi запустила нано-кишеньковий масажний пістолет Merach Merrick під краудфандингом на платформі Youpin. Як ви вже знали, платформа Youpin не відкрита для тих, хто проживає за межами Китаю. Сьогодні ми дізналися, що Xiaomi випустили масажний пістолет для міжнародного ринку і зараз він доступний на Indiegogo.

Xiaomi випустили масажний пістолет для міжнародного ринку

Merach NANO Pro відрізняється компактним корпусом, виготовленим із алюмінієвого сплаву, який має високу міцність, легкість та забезпечує набагато кращу теплопровідність. Алюмінієвий сплав також має хорошу корозійну стійкість. Для максимального комфорту та портативності обидві сторони ручок NANO Pro мають м’які силіконові прокладки, що допомагають комфорто тримати його, вони стійкі до ковзання та протиударні.

Масажний пістолет пропонує три рівні інтенсивності, які включають розминку, посилення та високу інтенсивність. Він компактний, але включає всі професійні можливості для задоволення потреб кожного.

Завдяки потужному крутному моменту до 600 мН.м, силі 40 фунтів і швидкісному удару 3500 об / хв, NANO Pro може точно вдарити у важкодоступну 8-міліметрову групу м’язів та ефективно розщеплювати молочну кислоту в м’язах для швидкого полегшення болю та пришвидшення відновлення після тренування, тим самим пропонуючи вам дуже комфортні та приємні враження.

Він оснащений вбудованим безщітковим двигуном та унікальною технологією оптимізації внутрішньої структури. Він також має надзвичайно низький рівень шуму лише 40 дБ при максимальній швидкості 3500 об / хв, що майже безшумно.

Масажний пістолет Merach NANO Pro має великий акумулятор ємністю 2500 мАч та робочим часом 7-12,5 годин. Однак споживання енергії зростає зі збільшенням швидкості. Але при базовій швидкості ви можете користуватися NANO Pro протягом місяця на одному заряді, якщо він використовується в середньому 15 хвилин щодня.

Крім того, він підтримує живлення USB-C, що є на сьогоднішній день найшвидшою та найпопулярнішою технологією зарядки. Масажний пістолет можна повністю зарядити менш ніж за 2 години.

Масажний пістолет Merach постачається з чотирма змінними масажними головками для націлювання на всі групи м’язів та налаштування Вашого масажу. Це допоможе розслабити всі м’язові тканини і допоможе розслабитися.

Merach Nano Pro Massage Gun приймає супер ранню пташину початкову ціну 89 доларів. 

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version