Home Новини сучасних технологій Xiaomi випустили робота – пилососа із ToF камерою

Xiaomi випустили робота – пилососа із ToF камерою

0

Сьогодні Xiaomi випустили робота – пилососа із ToF камерою Mijia 1T. Наразі він доступний для попереднього замовлення. Початкова ціна становить 2299 юанів (343 долари), а передпродажна – лише 1999 юанів (299 доларів).

Xiaomi випустили робота – пилососа із ToF камерою

Новий продукт може похвалитися підмітанням та униканням перешкод. Він має високу точність сприйняття безпілотного рівня. Як заявляє виробник, він поставляється з 5-кратним покращенням точності картографування, автоматичним розподілом та потужністю всмоктування 3000Pa. Плюс, час автономної роботи став 180 хвилин. Насправді це флагманський робот, який збирається стати ще однією зіркою в галактиці Xiaomi.

Квмера TOF та багато інших датчиків

Його фронтальна камера ToF та високоточний датчик працюють разом, щоб інтелектуально обчислити простір. Як ви розумієте, це життєво важливо для перешкод.

Підмітальний робот Mijia 1T застосовується для вимірювання відстані ToF та технології уникнення перешкод у сфері безпілотного водіння. Він може швидко здійснити вимірювання відстані та уникнення перешкод за допомогою точного розрахунку та розумного сприйняття.

У той же час, завдяки датчику ToF, візуальна ефективність VSLAM додатково покращується. Крім того, планування маршруту та управління картами є більш розумними та точними.

ІНШІ ОСОБЛИВОСТІ

Тут використовується безщітковий двигун японської марки. Останній має потужність всмоктування 3000Pa і підтримує 4-ступінчасте регулювання потужності всмоктування. Оскільки ми маємо справу з роботом, що чистить і підмітає, то логічно бачити пилозбірник великої ємності об’ємом 550 мл і резервуар для води. 

Ширококаліберний всмоктувальний отвір для підвіски щільно прилягає до землі. Завдяки 0,1-міліметровій основній щітці з надщільного волокна та чистому двошаровому фільтру він забезпечує більш якісне та ефективне очищення. Що стосується резервуару для води, він має ємність 250 мл. Останній автоматично контролює об’єм води протягом усього процесу та регулює об’єм води за допомогою 3 блоків. Вода рівномірно скидається і не витікає. 

Підмітальний робот Mijia 1T має вбудований акумулятор потужністю 5200 мАг. Як зазначалося, час автономної роботи становить до 180 хвилин у стандартному режимі. Цей прибиральник може відразу відсканувати 240-метрову надвелику квартиру.

Окрім згаданих вище датчиків, цей флагманський пилосос оснащений подвійними гіроскопами, оптичними датчиками потоку, скелями та іншими датчиками для сприяння позиціонуванню та зондуванню. Таким чином, він не тільки може отримати більш точну та повну інформацію про місцезнаходження, але й підтримує безпеку маршруту.

За допомогою програми Mijia ви можете в реальному часі контролювати хід очищення на своєму смартфоні. Крім того, ви також можете дистанційно керувати ним. Він підтримує голосовий контроль Xiao Ai і може бути пов’язаний з іншими розумними продуктами Mijia.

Читайте також: Xiaomi Випустили Обігрівач Кімнати MIJIA Pillar.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version