Home Новини сучасних технологій Xiaomi випустили смартфон, який викликав занепокоєння в конкурентів

Xiaomi випустили смартфон, який викликав занепокоєння в конкурентів

0

Нещодавно Xiaomi випустили смартфон, який викликав занепокоєння в конкурентів. Звісно, всі були вражені новими функціями та цінами. Про це сьогодні і поговоримо. Але почнемо з історії успіху цього бренду.

Якщо взяти усі телефони від Xiaomi, то найбільшою популярністю користується серія Note. Взагалі не дивно чому, адже ця серія дуже достойна по всіх функціях і має доступну ціну. Кожен Note, який з'являвся в продажі, був кращий за попередній. Він проходив свою еволюцію. Цікаво те, що ціна на нові смартфони цієї серії взагалі майже не змінювалась. В кожній моделі щось з'являлось. В Note 3 був ІЧ порт, Note 4 мав корпус з металу, і т.д.

Бренд Xiaomi використовував різні чіпи для телефонів, але це ніяк не впливало на якість. Note були завжди популярними. Зараз поговоримо про одну з моделей - Redmi Note 11 5G. Почнемо з зовнішнього вигляду. Він насправді чудовий. Корпус тонкий, рамка на екрані взагалі непомітна, а кольори корпусу дуже оригінальні. Телефон підтримує 5G. Можна буде купити з 4/6 Гб оперативною пам'яттю, а також 128/256 внутрішньої.

Xiaomi випустили смартфон, який викликав занепокоєння в конкурентів

Цікаво: POCO F3 vs POCO X3 GT. Який смартфон краще?

Екран в смартфоні 6,6 дюйма. Підтримує Full HD+, IPS, частота 90 Гц. Колонки в цій моделі JBL, і це при тому, що телефон відноситься до середнього класу.

Для тих, хто любить фотографувати на телефон, тут чудова камера на 50 Мп. Велика кількість параметрів, а також є макрозйомка та ширококутна камера. Батарея тримає добре, ємність 5000 мАч. Також є швидкісна зарядка.

Далі поговоримо про Redmi Note 11 Pro. Він однозначно найкращий за свою ціну. У нього цікавий дизайн, який став більш квадратний. Кольори корпусу різноманітні, на будь-який смак.

Якщо говорити про МТК процесор, то він, останнім часом, рахується хорошим по якості, потужним і кращим по ціні, ніж інші. Хоча раніше ці процесори не були настільки популярними. Швидше за все, в майбутньому всі виробники телефонів будуть ставити саме ці процесори. Адже, з ними кількість продажів не змінилась взагалі. Телефони фірми Xiaomi продовжують бути лідерами. Чіп МТК вже немає тих недоліків, що раніше. Наприклад, смартфони вже не нагріваються. Тому, це вагома причина виробникам використовувати саме його.

Note 11 Pro випущений на Dimensity 920, що в AnTuTu має півмільйона балів. Він чудово підходить для ігор, а якщо ви користуєтесь ним для простіших задач, то його потужності вистачить точно. Він також повністю захищений від перегріву.

Цікаво: Xiaomi готують до релізу електровелосипед за ціною бюджетного смартфона.

Оперативна пам'ять, можливо, зроблена по старішим стандартам, але жалітись ви точно не будете. Від вологи смартфон захищений добре, але при повному потраплянні в воду стандарт ІР53 не захистить точно.

Екран має діаметр 6,67 дюйма з OLED матрицею (120 Гц). Такі екрани мінімально розряджають батарею і чудово передають кольори. Дивно, але в цьому телефоні стоять колонки JBL. Це професійна стерео система. Тому придбавши цей відносно бюджетний телефон, у вас буде чудовий звук. Також в телефоні є роз'єм для навушників.

Батарея в телефоні на 5160 мАч. Такий акумулятор вперше з'явився в телефоні середнього класу. Є швидкісна зарядка. Камера дуже потішить любителів фотографувати. Вона тут на 108 Мп, має ширококутну та макро зйомки.

Про Redmi Note 11 Pro Plus багато говорити немає що. Він має всі неперевершені функції, що і у попередніх Note. Поговоримо ми лише про акумулятор. Тяжко повірити, але його повністю можна зарядити за 15 хвилин. Це однозначний рекорд. Як цього добились виробники? Дуже просто. В смартфоні батарея складається з двох зон по 60 Ватт (загалом 120 Ватт). Через це акумулятору нічого не загрожує, а перегрів тим більше. Чудовим бонусом є те, що в комплект до телефона входить відповідний по потужності адаптер.

Цікаво: Xiaomi показали Samsung, як потрібно робити смартфони з підекранними камерами.

Що ж, сьогодні ми ознайомилися з новинками, і вони дуже навіть круті. Якщо ви хочете отримати такий телефон першим, то найкраще буде замовити його на AliExpress.

Зараз ще трохи зорієнтуємо вас у цінах. Note 11 5G буде приблизно від 178 до 265 $. Note 11 Pro від 249 до 345$. Note 11 Pro Plus від 296 до 375$. Ціна, як завжди, залежить від кількості оперативної та внутрішньої пам'яті. Але погодьтесь, ціни більш ніж доступні, як для таких смартфонів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version