Home Новини сучасних технологій Xiaomi, з новим смартфоном 12 Ultra, виходить на абсолютно новий рівень

Xiaomi, з новим смартфоном 12 Ultra, виходить на абсолютно новий рівень

0

Тільки нещодавно ми писали про те, що Xiaomi готується представити новий смартфон під брендом Poco, який швидко завоює увагу всіх небайдужих українців. Сьогодні ж ми поговоримо про черговий новий смартфон, але на цей раз він буде випускатися саме під власним брендом компанії. Якщо конкретніше, то Xiaomi, з новим смартфоном 12 Ultra, виходить на абсолютно новий рівень і тим самим, встановить новий стандарт потужності та продуктивності смартфонів в 2022 році.

Давайте детальніше про майбутню новинку Xiaomi 12 Ultra, яка також буде позбавлена приставки MI. Традиційно, нові моделі повинні представити вже в грудні, а якщо точніше, то ближче до Нового Року.

На даний момент, про новинки відомо не так багато, але та інформація, яка вже доступна, доводить той факт, що Xiaomi хочуть перевершити всіх виробників смартфонів і запропонувати найкращий преміальний смартфон.

Стосовно характеристик деяких молодших моделей, то ситуація виглядає наступним чином. В лінійці Xiaomi 12 буде присутньо чотири смартфони, це стандартний смартфон Xiaomi 12, далі підуть дві версії Pro, одна версія Ultra та одна версія Mini. Найбільше всі очікують саме на версію Міні та Ультра, оскільки Xiaomi ще не випускали компактних флагманів, ну а версія Ультра на те й Ультра, що має здивувати всіх своїми можливостями.

Писати про компактний смартфон і про дві Прошки ми зараз не будемо, а поговоримо саме про топову версію Ультра. Зараз відомо, що Xiaomi 12 Ultra отримає додатковий дисплей, як це було в Xiaomi 11 Ultra та вигнутий екран.

Цікаво: Названо новинку, яку компанія Xiaomi планує випустити найближчим часом.

Стосовно інших характеристик, то 12 Ultra отримає останній флагманський процесор від Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1, оперативну пам'ять від 8 до 16 Гб, внутрішню пам'ять 512 Гб або 1 ТБ, акумулятор 5000 мАг, швидку зарядку 120 Вт, бездротову зарядку 70 Вт (або 80 Вт), основну потрійну камеру 50 Мп+ 12 Мп+ 12 Мп, фронтальну камеру подвійну 32 Мп + 8 Мп (камери від Leica), ОС Android 12 (MIUI 13), захист від вологи IP68, модуль NFC та стереозвук.

Вартість цього "монстра", як і Xiaomi 11 Ultra, буде не з дешевих і не варто очікувати, що він буде дешевше, ніж 26-30 тис грн.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version