Home Новини сучасних технологій Xiaomi запатентували дизайн камери смартфона, який раніше ніколи не зустрічався

Xiaomi запатентували дизайн камери смартфона, який раніше ніколи не зустрічався

0

У 2020 році Xiaomi був одним з найбільш швидкозростаючих брендів смартфонів в Європі. Хоча Xiaomi відома своїми чудовими бюджетними телефонами, компанії також вдається випустити цікаві висококласні моделі, такі як серія Mi 11 . Нещодавно також був оголошений Xiaomi Mi Mix Fold , перший складний смартфон від перспективної китайської марки. Очікується, що в найближчий період Xiaomi представить ще багато нових та цікавих моделей смартфонів.

Деякі з цих моделей матимуть знайомий дизайн, який є продовженням їх попередників. Однак інноваційній Xiaomi також регулярно вдається виводити на ринок дивовижні моделі. Наступний дизайн є хорошим прикладом цього.

Смартфон Xiaomi з футуристичним дизайном

В кінці жовтня 2020 року компанія Beijing Xiaomi Mobile Software подала новий патент на спеціальний дизайн смартфона. Документація була оприлюднена сьогодні, 20 квітня 2021 р., Та містить короткий опис з 32 зображення.

Це сучасний мобільний телефон з витонченим та прогресивним дизайном. Xiaomi оснастила цю модель телефону прямими краями екрану, порівнянну з Apple iPhone 12 серії. Не видно жодної фізичної кнопки або порту, що додає додатковий футуристичний дизайн.

Спереду домінує великий дисплей, без виїмки або пробивної камери. Цей смартфон Xiaomi має підекранну камеру.  Очікується, що цього року китайський виробник представить свою першу модель смартфона з новою технологією селфі-камери.

Задня частина запатентованого смартфона Xiaomi також спеціально розроблена. Xiaomi розробила для цього нову систему камер, в якій лінзи розташовані як блискавка. Це може бути потрійна камера зі спалахом. Інша варіант полягає в тому, що це подвійна камера з подвійним спалахом.

Xiaomi запатентували дизайн камери смартфона, який раніше ніколи не зустрічався

Унікально розроблена система камер може бути інтегрована різними способами, згідно із патентними зображеннями. На зображенні вище показано три можливості, які Xiaomi задокументував. Вражає також те, що камера виступає дуже незначно у порівнянні з корпусом. З іншого боку, рама, здається, була розроблена дещо товщі, ніж зазвичай.

Чи випустить Xiaomi цей спеціальний смартфон і коли, поки що залишається невідомим. У будь-якому випадку це унікальний предмет, з яким вам нелегко натрапити другий.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version