Home Новини сучасних технологій Xiaomi запланували випуск нових планшетів з підтримкою гарнітур VR

Xiaomi запланували випуск нових планшетів з підтримкою гарнітур VR

0

Китайська компанія Xiaomi , відома виробництвом смартфонів, також випустила інші обчислювальні пристрої, включаючи ноутбуки та планшети. Однак, компанія вже давно оновила свою лінійку планшетів.

Зараз є повідомлення про те, що Xiaomi готується випустити на ринок свої нові планшети ( ймовірно Xiaomi Mi Pad 5 буде серед них) . Новий витік, пов’язаний із неіменованим майбутнім планшетом від компанії, розкриває деякі ключові деталі.

Повідомляється, що новий планшет Xiaomi поставляється з роздільною здатністю екрану 2560 x 1600 пікселів. Він поставляється з підтримкою клавіатури, а також стилусом . Також йдеться про підтримку гарнітур VR.

У звіті також додається, що компанія використовуватиме технологію "Dual C-PHY" з паралельними подвійними екранами , що робить її більш придатною для вмісту якості VR. Крім того, екран буде мати співвідношення сторін 16:10.

Нещодавно ми повідомляли про план Xiaomi щодо випуску трьох нових планшетів на ринок, оскільки компанія прагне завоювати частку ринку Huawei. Кажуть, що три нових планшети будуть працювати від чіпсетів Snapdragon 800 від Qualcomm .

Три наступні моделі мають кодові назви “Enuma”, “Elish” та “Nabu” з номерами моделей K81, K81A та K82 відповідно. Очікується, що на пристроях працюватиме MIUI на базі операційної системи Android. Всі ці планшетні пристрої будуть випущені під лінійкою компанії Mi Pad, і спочатку вони стануть офіційними в Китаї напередодні інших регіонів.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version