Home Новини сучасних технологій В Україні поширюються підроблені Apple AirPods Max за 300 грн

В Україні поширюються підроблені Apple AirPods Max за 300 грн

0

Клони продуктів Apple поширені в будь-якій частині світу, а Китай – це місце, де ми могли б знайти продукти, які настільки близькі до оригінальних, принаймні за зовнішнім виглядом. Насправді, нещодавно підроблена версія Apple AirPods Max почала поширюватися в Україні, та ще й за 300 грн. Називати площадки такого продажу не будемо, оскільки підробку не рекомендєуться купляти. Отже, давайте подивимось, наскільки вдало вони скопійовані з оригіналу.

Цей клон Apple AirPods Max поставляється у коробці із зображенням навушників у сірій версії. Модель згадується як P9 і називається "Зроблено в Китаї". Відкривши його, ми бачимо дизайн, який дуже близький до AirPods Max. Якщо ви не знаєте, Apple випустила їх ще в грудні .

В Україні поширюються підроблені Apple AirPods Max за 300 грн

AirPods Max від Apple офіційно продається за 20 тис грн. Однак ви можете отримати цю версію клону за 300 грн в Україні і це в кращому випадку. В гіршому випадку, ви отримаєте цю підробку за хорошою знижкою близко за 10 тис грн.

Говорячи про дизайн, нам вдалося роздобути ці дешеві "навушники" в сірому кольорі.

Подивившись уважніше на корпус, ми відразу виявляємо, що вони повністю зроблені з пластику, але мають срібне покриття ручок, щоб зробити їх схожими на нержавіючу сталь. Крім того, подушки для вушних раковин і підголівник не в’язані сіткою, як оригінальний варіант, але це типові м’які подушечки.

Збоку є чотири кнопки для управління носіями. Також варто зазначити, що вони не мають цифрової коронки, як оригінал AirPods Max.

Ми бачимо такі функції, як 50-мм динамічна котушка HiFi Dynamic, підтримка аудіо-кодеків високої точності Audio, SBC та AAC, написана на коробці, але, чесно кажучи, не чекайте багато чого з точки зору якості звуку або підключення.

Якщо ви хочете конкретно знати про його якість звуку, ми можемо сказати, що це, очевидно, ніякий звук. Хоча це цілком нормально, але для продукту, який порівняно з оригінальним AirPods Max за якістю звуку, він жодним чином не порівнянний. Зрештою, це просто клонова версія і продається приблизно за 300 грн.

Підводячи підсумок, клонова версія AirPods Max безумовно вражає нас зовнішнім виглядом. Але стосовно якості звуку, то це далеко до оригіналу. Хоча, чого можна вимагати від навушників за таку смішну суму?!

В будь-якому випадку, не купляйте підроблені товари, оскільки це протизаконно і ,в більшості випадків, ви розчаруєтеся в цьому товарі. Крім цього, ви витратите гроші і не отримаєте від цього ніякого задоволення.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version