Home Новини сучасних технологій Xiaomi запустили компактний очищувач води

Xiaomi запустили компактний очищувач води

0

Xiaomi запустили компактний очищувач води Mijia Xiaolang Ultrafiltration. Цей продукт використовує нову ультрафільтраційну мембрану та забезпечує нульові витрати стічних вод та нульове споживання електроенергії.

Що стосується дизайну зовнішнього вигляду, очищувач води Xiaolang Ultrafiltration має простий дизайн зовнішнього вигляду, який можна поєднати з різними стилями побутових виробів. Його корпус легкий, а розміри – 215x319x60 мм. У цього очищувача води немає резервуара для зберігання, що економить простір шафи.

Xiaomi запустили компактний очищувач води

Що стосується основної функції, найбільшою особливістю очищувача води Xiaolang є те, що він замінює загальну мембрану RO на ультрафільтраційну мембрану. Ультрафільтраційна мембрана використовує високоефективну порожнисту волоконну фільтруючу мембрану як основний шар фільтра. Позбавтеся від шкідливих предметів, таких як бактерії у воді. Згідно з офіційним описом, у порівнянні з мембранами RO, ультрафільтраційні мембрани можуть зберігати корисні мінерали, одночасно очищаючи воду, яка може доповнити мікроелементи, необхідні людському організму.

Що стосується фільтруючого елемента, очищувач води ультрафільтрації Xiaolang використовує складений інтегрований фільтруючий елемент, який складається з складеного ПП + активоване вугільне волокно + активоване вугілля стрижень + технологія ультрафільтраційної мембрани. 4-кратна фільтрація може ефективно видаляти залишки хлору, колоїдів, іржі та інших речовин у воді. Що стосується ціни, то цей ультрафільтраційний очищувач води Xiaolang коштує 499 юанів ( приблизно 2200 грн).

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version