Home Новини сучасних технологій Додаток TikTok доступний на смарт-телевізорах Samsung

Додаток TikTok доступний на смарт-телевізорах Samsung

0

Додаток TikTok доступний на смарт-телевізорах Samsung у Європі. Додаток TikTok smart TV доступний у Великобританії з сьогоднішнього дня, і найближчим часом він буде запущений по всій Європі.

Власники смарт-телевізорів Samsung у Великобританії тепер можуть завантажити додаток із магазину телевізійних програм, але майбутнім покупцям телевізорів не доведеться турбуватися про завантаження його вручну. В результаті цього новоствореного партнерства додаток TikTok відтепер буде попередньо завантажено на весь діапазон смарт-телевізорів Samsung.

Додаток TikTok доступний на смарт-телевізорах Samsung

Однак це може статися лише для телевізійних моделей, що продаються в Європі. У повідомленні зазначається, що TikTok буде доступний виключно на смарт-телевізорах Samsung в Європі, а це означає, що клієнти на інших ринках можуть ніколи не отримати доступ до цього додатка.

Додаток сумісний із моделями смарт-телевізорів Samsung, випущеними у 2018 році або пізніше. Сюди також входять такі моделі, як The Serif і The Frame , 4K та 8K Smart Monitors, а також проектор Premiere .

На даний момент TikTok не сумісний з The Sero , що прикро, оскільки він був створений спеціально для вертикального відеовмісту та завзятих користувачів соціальних мереж. Хороша новина полягає в тому, що TikTok буде доступний на The Sero в 2021 році, хоча ніяких додаткових подробиць не розкрито.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version