Home Новини сучасних технологій Apple запустили новий сервіс тренувань Fitness +

Apple запустили новий сервіс тренувань Fitness +

0
Apple запустили новий сервіс тренувань Fitness +

Сьогодні Apple запустили новий сервіс тренувань Fitness +. Раніше часу деякі ЗМІ та канали YouTube поділилися своїми першими враженнями від платформи. Нижче ми зібрали кілька думок та відео.

Як оновлення, Fitness + надасть користувачам доступ до бібліотеки відеороликів про тренування, що охоплюють сили, йогу, танці, біг, ходьбу, їзду на велосипеді, веслування та багато іншого, а також новий вміст, який щотижня доставляє команда тренерів, найнятих Apple. Фітнес + інтегрує особисті показники, такі як пульс від Apple Watch, щоб мотивувати користувачів, анімуючи їх на екрані під час ключових моментів тренування.

За ціною $ 9,99 на місяць або $ 79,99 на рік Fitness + автоматично відображатиметься як нова вкладка у програмі Fitness на iPhone, тоді як користувачі iPad зможуть отримати програму Fitness з App Store. На Apple TV додаток Фітнес автоматично з’явиться, коли користувачі встановлять tvOS 14.3. Для послуги потрібен Apple Watch Series 3 або новішої версії.

Нижче ми зібрали перші відео із враженнями від додатка Apple Fitness +.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version