Home Новини сучасних технологій Смартфони Apple iPhone 13 будуть використовувати дисплеї з новою технологією

Смартфони Apple iPhone 13 будуть використовувати дисплеї з новою технологією

0
Смартфони Apple iPhone 13 будуть використовувати дисплеї з новою технологією

Сьогодні надійшла інформація, що смартфони Apple iPhone 13 будуть використовувати дисплеї з новою технологією LTPO. Дві з чотирьох моделей iPhone 13, які мають бути запущені наступного року (імовірно, моделі Pro), використовуватимуть OLED-дисплеї з малопотужною технологією LTPO, що відкриває шлях до частоти оновлення 120 Гц, повідомляє корейський веб-сайт The Elec .

У звіті стверджується, що Samsung і LG залишаться основними постачальниками Apple OLED-дисплеїв, які, як очікується, будуть використовуватися у всій лінійці iPhone 13, а китайський виробник BOE також прагне виграти деякі замовлення. Кажуть, що дисплеї “більш технологічно вишукані” у виробництві порівняно з тими, що використовуються в моделях iPhone 12.

Технологія LTPO призведе до більш енергоефективної задньої панелі, яка відповідає за вмикання та вимикання окремих пікселів на дисплеї. У свою чергу, це може забезпечити частоту оновлення 120 Гц для більш плавного прокручування, плавного руху та покращеної чутливості. Подібно до моделей Apple Watch Series 5 та Series 6, LTPO також може дозволити моделям iPhone 13 мати постійно ввімкнений дисплей та сприяти збільшенню часу автономної роботи.

Хоча деякі чутки припускали, що моделі iPhone 12 Pro підтримуватимуть частоту оновлення 120 Гц, аналітик галузі дисплеїв Росс Янг точно стверджував протилежне , відзначаючи, що ця функція буде додана поряд з LTPO в 2021 році.

Моделі iPad Pro з 2017 року підтримували частоту оновлення до 120 Гц завдяки функції під назвою ProMotion, яка автоматично регулює частоту оновлення залежно від вмісту. Широкий вибір смартфонів Android тепер також має дисплеї 120 Гц. Якщо цей звіт виявиться правдивим, принаймні кілька моделей iPhone незабаром наслідують їх прикладу.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version