Home Новини сучасних технологій Компанія Electronic Arts придбала відомого розробника ігор за мільярд доларів

Компанія Electronic Arts придбала відомого розробника ігор за мільярд доларів

0

Компанія Electronic Arts придбала відомого розробника ігор за мільярд доларів. Мова йде про компанію Codemasters. Компанія Electronic Arts підтвердила, що вона досягла угоди з радою директорів Codemasters про придбання британського розробника і видавця ігор. Сума угоди становить значні 1,2 млрд доларів.

«Ми вважаємо, що цей союз забезпечить компанії Codemasters захоплююче і процвітаюче майбутнє, дозволивши нашим командам створювати, запускати і обслуговувати більші і кращі ігри для надзвичайно захопленої аудиторії»

Голова Codemasters Герхард Флорін

Наша галузь зростає, категорія гоночних ігор росте, і разом ми будемо лідирувати в новій ері гоночних розваг. Ми вже багато років захоплюємося творчим талантом Codemasters і якісними іграми. Завдяки повному використанню технологій, досвіду і глобальному охопленню EA, ця комбінація дозволить нам розширити наші існуючі франшизи і запропонувати нові ігри шанувальникам.

Генеральний директор EA Ендрю Вілсон (Andrew Wilson)


У портфоліо EA є аркадні гоночні серії Need for Speed ​​і Burnout, а Codemasters пропонує більш реалістичні гоночні ігри, включаючи Formula 1 і Project CARS, а також DiRT і DiRT Rally.

Компанія Electronic Arts придбала відомого розробника ігр за мільярд доларів

Операцію планують закрити в першому кварталі 2021 року. Акції EA ростуть стабільно протягом останнього місяця.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version