Home Новини сучасних технологій Опубліковано тизер легендарної гри Need for Speed

Опубліковано тизер легендарної гри Need for Speed

0

Сьогодні надійшла дуже хороша новина. Сьогодні в мережі було опубліковано тизер легендарної гри Need for Speed. Після таємничого зворотного відліку і деяких витоків, компанія Electronic Arts офіційно анонсувала Need for Speed: Hot Pursuit Remastered, покращене перевидання гри 2010 року, розробленої Criterion Games. Як повідомляється, розробники оновили деталізацію моделей, додали більше об’єктів у ігровий світ, збільшили дальність промальовування, додали тіні з більш високою роздільною здатністю, зробили поліпшені відео і так далі.

https://www.youtube.com/watch?v=AeRnez3di1I

Поряд з базовою грою, яка пропонує високошвидкісні гонки і погоні за участі поліції, перевидання включає в себе всі преміальні порції завантаження контенту: SCPD Rebel Racer Pack, Super Sports Pack, Armed & Dangerous Pack, Lamborghini Untamed Pack і Porsche Unleashed Pack. Також розробники додали багатоплатформовий мультиплеєр для змагань між власниками різних консолей і ПК.

Всі DLC додають більше шести годин ігрового процесу, а також 30 нових випробувань. Що стосується картинки, розробники оновили деталізацію моделей, додали більше об'єктів у ігровий світ, збільшили дальність промальовування, додали тіні з більш високою роздільною здатністю, поліпшені відео, поліпшений користувацький інтерфейс, відображення, текстури, більше частинок і так далі. Версія для ПК буде підтримувати дозвіл до 4K при 60 кадрах в секунду, а гравці Xbox One X і PlayStation 4 Pro зможуть вибирати між режимами 4K при 30 кадрах в секунду і 1080p при 60 кадрах в секунду. На Nintendo Switch ремастер буде працювати в дозволі до 1080p при 30 кадрах в секунду. Need for Speed: Hot Pursuit Remastered виходить 6 листопада на ПК (Origin і Steam), Xbox One і PlayStation 4, а 13 листопада - на Nintendo Switch.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version