Home Новини сучасних технологій Xiaomi запустили пристрій для теплової терапії Kcotson

Xiaomi запустили пристрій для теплової терапії Kcotson

0

Xiaomi запустили пристрій для теплової терапії Kcotson. Пристрій запущено під краудфандинг на платформі Youpin за ціною 29 доларів США.

Припікання – це форма теплової терапії, при якій висушені рослинні матеріали, які називаються «мокса», спалюються на поверхні шкіри або біля неї. Метою є зігріти та активізувати потік Ци в організмі та розвіяти певні патогенні впливи.

Xiaomi запустили пристрій для теплової терапії Kcotson

Пристрій для припікання використовує магнітний ящик для зберігання, який можна використовувати, коли ви витягаєте його з кейсу та заряджати, коли кладете назад. Коробка для зберігання трохи нагадує негабаритні AirPods Pro.

Графеновий інтелектуальний пристрій для припікання заснований на передачі приживлювальних рослинних препаратів, замінюючи традиційну фізіотерапію відкритим вогнем новими матеріалами, включаючи графен, триступеневий контроль температури та інші технології, що дозволяє користувачам насолоджуватися зручністю сучасних технологій. Ви також можете відчути наслідки традиційного припалювання на відкритому вогні.

Виріб використовує графенову технологію нагрівання, а його матеріал має характеристики збалансованої теплопровідності. За допомогою теплого припікання полиновою есенцією він може швидко впливати на організм людини без будь-якого диму або відкритого полум’я протягом усього процесу.

Що стосується дизайну, пристрій для припікання KCotson Graphene має компактну форму і його дуже легко переносити, що дозволяє користувачам повною мірою використовувати фрагментований час і вмикати режим припікання в будь-який час і в будь-якому місці.

Виріб обладнано магнітною зарядною коробкою, яка не тільки зберігає головку припікання, але й постійно заряджає її, коли вона не працює. Повністю заряджений пристрій забезпечить до дев'яти разів безперервного припікання.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version