Home Новини сучасних технологій Xiaomi анонсували випуск бездротових навушників Mi True 2C

Xiaomi анонсували випуск бездротових навушників Mi True 2C

0

Сьогодні Xiaomi анонсували випуск бездротових навушників Mi True 2C. На даний момент відомо, що вони будуть продаватися ексклюзивно в Індії. Дата глобального продажу не розкривається.

Бездротові навушники Mi True 2C розроблені як дешевша версія бездротових навушників Mi True, які раніше були випущені. Гарнітура підтримує Bluetooth 5.0, подвійні мікрофони для шумопоглинання навколишнього середовища (ENC) під час дзвінків. Базова версія має ті самі 14,2 мм драйвери, але поставляється лише з кодеком AAC, а не з аудіокодеком Hi-Res LDHC Hi-Res.

Xiaomi анонсували випуск бездротових навушників Mi True 2C

Кожен навушник оснащений напіввушною конструкцією, яка підходить до слухового проходу, завдяки чому їх зручно носити і вони не випадають. Кожна гарнітура важить лише 4,7 грама, а футляр важить 48 грамів.

Навушники Mi TWS 2C також мають підтримку автоматичного підключення до телефонів під управлінням MIUI після зняття гарнітури з чохла для зарядки. Навушники забезпечують до 5 годин автономної роботи та загальний час автономної роботи 20 годин із кейсом для зарядки. Цей кейс повністю заряджається за 1,5 год (через USB Type-C). Вони також оснащені сенсорними регуляторами гучності та зміни доріжок, а також інфрачервоним датчиком для інтелектуального виявлення зносу, завдяки чому вони автоматично роблять паузу при вийманні з вуха.

Очікується, що бездротові навушники Mi True 2C продаватимуться за 47 доларів США, але остаточна ціна може бути дешевшою. Навушники будуть доступні лише у білому кольорі.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version