Home Новини сучасних технологій Xiaomi представила новий бездротовий пилосос

Xiaomi представила новий бездротовий пилосос

0

Компанія Xiaomi представила новий бездротовий пилосос Xiaomi Mijia K10, який доступний для попереднього замовлення за ціною 185 доларів.

Бездротовий пилосос Xiaomi Mijia K10 оснащений високошвидкісним безщітковим двигуном, який працює з частотою 125 000 об / хв. Потужність всмоктування становить 150 AW, що дозволяє ефективно усувати будь-яке сміття та дрібні частинки.

Xiaomi представила новий бездротової пилосос

Бездротовий пилосос Mijia K10 отримав конструкцію, яка запобігає засміченню фільтруючого елемента HEPA. Крім того, компоненти фільтра можна мити без частої заміни фільтруючих елементів, що забезпечує ефективну очистку і робить його більш довговічним. Пристрій використовує в п’ять разі кращу систему фільтрації, ніж в звичайних пилососах, яка може фільтрувати 99,97% пилу розміром до 0,3 мікрона.

Крім того, виробник оснастив пилосос ЖК-екраном, на якому відображаються режими роботи, який залишився заряд, інформація про несправності і так далі. Час роботи пилососа без підзарядки становить 65 хвилин.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version