Home Новини сучасних технологій DxOMark назвали один з найкращих смартфонів для селфі

DxOMark назвали один з найкращих смартфонів для селфі

0

Сьогодні, в лабораторії DxOMark назвали один з найкращих смартфонів для селфі. І серед них виявився смартфон Asus ZenFone 7. Фахівці DxOMark протестували камеру апарату. Тестували вони її, як фронтальну, і в відповідному рейтингу смартфон зайняв друге місце, поступившись лише Huawei P40 Pro.

DxOMark назвали один з найкращих смартфонів для селфі

За якість фото смартфон Asus отримав 104 бали, за якість відео – 96 балів. З огляду на, що фронтальна камера ZenFone 7 – це в першу чергу основна камера, просто перекладена в потрібне положення, такий результат цілком очікуємо. При цьому поки неясно, скільки смартфон отримає в тесті цієї ж камери, як основної – у ZenFone 6 свого часу результати були різними.

Джерело зазначає безліч плюсів камери, включаючи деталізацію і експозицію, але також є і особливості. Наприклад, мала глибина різкості через велику датчика, що може стати проблемою в певних сценаріях зйомки.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version