Home Новини сучасних технологій Xiaomi збирається представити телевізор преміум-класу QLED Mi

Xiaomi збирається представити телевізор преміум-класу QLED Mi

0
Xiaomi збирається представити телевізор преміум-класу QLED Mi

Компанія Xiaomi вже певний час продає телевізори в бюджетному сегменті, а от в преміум сегменті вони ще не випустили жодного. Сьогодні надійшла інформація, що Xiaomi збирається представити телевізор преміум-класу QLED Mi. Відповідна офіційна інформація була опублікована в Twitter.

Компанія може нарешті дебютувати телевізори QLED, але поки на території Індії. Ми вважаємо, що Xiaomi може привезти Mi TV 5 Pro в Індію, а не нещодавно запущений Mi TV LUX Pro . Є ймовірність того, що фірма може взагалі представити іншу модель.

Сказавши це, минулого року компанія Xiaomi запустила Mi TV 5 Pro у Китаї на панелі 4K HDR10 + QLED із 108% кольоровою гамою NTSC, частотою оновлення 60 Гц та MEMC. Ця модель поставляється в трьох розмірах – 55-дюймовий, 65-дюймовий і 75-дюймовий.

Всі три варіанти мають однаковий набір специфікацій, і вони відрізняються лише за розміром. Це означає, що всі вони живляться тим самим 12-нм чіпсетом Amlogic T972 в парі з 4 Гб оперативної пам'яті та 64 Гб внутрішньої пам’яті. Цей кремній здатний декодувати відео 8K так само, як і мікросхеми в нещодавно запущених OPPO TV S1 та Mi Box 4S Pro .

Вони оснащені 2 динаміками по 8 Вт з підтримкою декодування Dolby Audio та DTS-HD, двосмуговим WiFi, Bluetooth, 3 х HDMI (один з них сумісний з ARC), 1 х AV, 1 х аналоговим DTMB, 2 х USB, 1 x S / PDIF та 1 x Ethernet.

Інші функції включають металевий корпус, 97% співвідношення екрану до корпусу та інтерфейс PatchWall на базі Android. Ми не впевнені, чи отримали вони оновлення MIUI для TV 3.0 .

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version