Home Новини сучасних технологій Додаток Google Photos для Android отримує живі шпалери

Додаток Google Photos для Android отримує живі шпалери

0

Google Photos все ще є, мабуть, найкращим фотосервісом, частково завдяки своїм чудовим характеристикам. Сьогодні додаток Google Photos для Android отримує живі шпалери, які відображають ваші спогади.

Останнє оновлення Google Photos, яке виходить зараз і доступне для завантаження, отримує акуратні маленькі живі шпалери. При застосуванні ці шпалери починають витягувати фотографії безпосередньо з вашої бібліотеки, намагаючись винести ваші спогади на перший план протягом дня.

При застосуванні живі шпалери негайно починають витягувати зображення з вашої бібліотеки Google Фото, повертаючи їх у будь-який час, коли ви вимикаєте та знову вмикаєте екран. Принаймні, здається, це передбачувана функціональність. Під час мого короткого тестування обертання може бути дещо вибагливим, але воно працює частіше, ніж ні. Шпалери можна одночасно наносити на головний екран або на робочий екран, і на екран блокування.

Ці живі шпалери є чудовою ідеєю на папері, але на практиці вони не в повній мірі використовують переваги того, наскільки якісними є Google Фото. Шпалери просто витягуються з вашої бібліотеки абсолютно навмання. Іноді це вдається добре. Інший раз ... не так вже й добре. У будь-якому випадку, це крута ідея, Google просто повинен додати деякі фільтри, щоб користувачі могли вибирати альбоми, типи фотографій або навіть рядок, що нагадує історію, зазвичай у верхній частині програми, а не просто витягувати з всієї бібліотеки.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version