Home Новини сучасних технологій Redmi продала більше 300 тис смартфонів Note 9 5G лише за пів...

Redmi продала більше 300 тис смартфонів Note 9 5G лише за пів дня

0

Компанія Xiaomi, в лиці Redmi, випустила свої нові смартфони Redmi Note 9 5G кілька днів тому, а перші офіційні продажі відбулися 1 грудня. Відповідно до останнього звіту, Компанія Redmi продала більше 300 тис смартфонів Note 9 5G лише за пів дня. Смартфони сподобались шанувальникам Xiaomi в Китаї.

За словами Лу Вейбінга, генерального директора Redmi, нові телефони Redmi Note 9 станом на 12:00 1 грудня вже продали понад 300 000 одиниць. Звичайно, виконавчий директор вважає, що продажі знижуються до доступної ціни та специфікацій. Всі три телефони брали участь у продажах, але Redmi Note 9 Pro, як кажуть, є найбільш популярним

Redmi продала більше 300 тис смартфонів Note 9 5G лише за пів дня

Він отримав 6,67-дюймовий РК-екран – ще один аспект телефону, який приверне стільки покупців. Він має адаптивну синхронізацію 120 Гц та частоту дискретизації дотику 240 Гц із захистом Corning Gorilla Glass 5. Під капотом знаходиться Snapdragon 750G SoC в парі з до 8 Гб оперативної пам’яті та 256 Гб пам’яті. Пристрій живиться від акумулятора на 4820 мАг з підтримкою швидкого заряджання на 33 Вт.

На даний момент невідомо, коли смартфони з лінійки Redmi Note 9 5G будуть анонсовані в Україні. Також невідомо, яка буде на них ціна, але не варто очікувати, що смартфони будуть дешевшими за 6000 грн

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version