Home Новини сучасних технологій Як правильно налаштувати Android – смартфон, щоб він по швидкості не поступався...

Як правильно налаштувати Android – смартфон, щоб він по швидкості не поступався iPhone

0

Вже давно відомий факт, що Android-смартфони не славляться своєю швидкістю роботи і мова тут йде не тільки про бюджетні смартфони або середньобюджетні, а й про флагмани, які через рік користування також починають “пригальмовувати”. В той же час, смартфони Apple iPhone користуються популярністю саме через їхню швидкодію, хоча й вони не позбавлені пригальмовувань, але це проявляється тільки через декілька років користування. Що ж робити, якщо ви хочете, щоб ваш Android-смартфон також був швидким? Потрібно його правильно налаштувати. Зараз і розповімо, як правильно налаштувати Android – смартфон, щоб він по швидкості не поступався iPhone.

В першу чергу варто розуміти, що смартфон за 2-4 тис грн просто не зможе "літати" довго по одній простій причині - в нього малий об'єм оперативної пам'яті. Чим менше оперативки, тим менше одночасно запущених додатків смартфон зможе обробляти. Якщо ж на такому смартфоні запускати декілька потужних додатків, то ви швидко помітите різке вповільнення його роботи і швидке нагрівання.

Також зразу повідомляємо, шо варто відмовитися від різноманітних прошивок для Android, походження й оптимізація яких під сумнівом. Apple iPhone славляться саме своєю оптимізацією, через що в них споживання енергії набагато менше, а швидкість роботи на порядок вище, ніж в Android. В цьому випадку, краще насолоджуйтесь оригінальною прошивкою Android, вона найкраще оптимізована і продуктивність смартфона від неї не втрачається.

Якщо з цим розібралися, то переходимо до простеньких налаштувань, які справді зроблять ваш смартфон швидшим.

Для початку нам необхідно перейти в Диспетчер Телефону або ж Безпека. Можливо, на вашому смартфоні назва буде відрізнятися. В нашому випадку (смартфон Asus) - це Безпека. Це своєрідна утиліта, за допомогою якої можна наводити "прибирання" на смартфоні (видаляти кеш, очищати сміття, оптимізувати смартфон і тому подібне) без використання сторонніх додатків. Так ось, всі налаштування зводяться до того, що вам необхідно ввімкнути автоматичне очищення на смартфоні.

Конкретне розміщення Автоматичного очищення в настройці Безпека не можу сказати, оскільки все залежить від налаштувань Android конкретно на вашому смартфоні.

Так ось, активуваши це одне налаштування, ви зможете забути за стабільні очищення кешу, та й взагалі за оптимізацію смартфона, а це означає, що ваш смартфон весь час буде "живим" та швидким.

Також нещодавно було названо додатки, за допомогою яких ви зможете легко просинатися.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version