Home Новини сучасних технологій Yeston готує до випуску відеокарту AMD Radeon RX 6800 XT в ексклюзивному...

Yeston готує до випуску відеокарту AMD Radeon RX 6800 XT в ексклюзивному кольорі

0

Yeston готує до випуску відеокарту AMD Radeon RX 6800 XT в ексклюзивному кольорі. Вона сильно відрізняється не тільки від референсного зразка, але і від карт, розроблених іншими партнерами AMD. Для зовнішнього оформлення обрані світлі кольори – навіть друкована плата пофарбована в білий колір.

Yeston готує до випуску відеокарту AMD Radeon RX 6800 XT в ексклюзивному кольорі

Конструкція системи охолодження відеокарти Yeston Radeon RX 6800 XT Sakura Edition включає три вентилятора. Товщина карти – 2,5 слота. На тильній стороні друкованої плати закріплена металева пластина з тематичним малюнком.

Судячи із зображень, плата набагато коротше системи охолодження, так що роз'єми додаткового живлення розташовані приблизно в середині верхньої межі.

Продажі новинки повинні початися в грудні. Зазвичай карти Yeston доступні тільки в Китаї, але можливість здійснювати покупки через інтернет дають надію потенційним покупцям і з інших країн.

Читайте також: Опубліковані зображення відеокарти MSI Radeon RX 6800 XT Gaming X Trio.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version