Home Новини сучасних технологій За допомогою навушників навчилися вимірювати рівень алкоголю в крові

За допомогою навушників навчилися вимірювати рівень алкоголю в крові

0

Останні декілька років проблема алкоголізму та водіння автомобілів в нетверезому вигляді стала гострою проблемою не тільки в Україні, а й в багатьох інших країнах. Вчені багатьох країн весь час шукають вирішення цієї глобальної проблеми і сьогодні стало відомо, що за допомогою навушників навчилися вимірювати рівень алкоголю в крові.

Як повідомляється, вчені Токійського медичного університету розробили нову технологію, яка здатна вимірювати рівень алкоголю в крові набагато точніше традиційних способів.

Згідно опублікованих даних, нові навушники можуть вимірювати рівень алкоголю в крові в режимі реального часу, фіксуючи дані з парів етанолу, які виділяються з шкіри вух. Фактично, нові навушники збирають всі дані про газ, особливо етаноловий, який виділяється і записують за допомогою спеціальної камери.

За допомогою навушників навчилися вимірювати рівень алкологю в крові
Джерело nature.com

Особливістю таких навушників є те, що вони подають світловий сигнал, якщо в крові людини міститься алкоголь і чим його більше, тим яскравіше світиться індикатор.

На даний момент дата початку продажів таких навушників ще не розголошується, але очікується, що це трапиться до кінця поточного - на початку наступного року.

Також нещодавно вчені вияснили, як телевізор впливає на дитячі цінності.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version