Home Новини сучасних технологій Захисна маска LG PuriCare надходить у продаж

Захисна маска LG PuriCare надходить у продаж

0

Захисна маска LG PuriCare надходить у продаж. З листопада стартує продаж LG PuriCare на ключових ринках, включаючи країни Азії та Близького Сходу.

Захисна маска LG PuriCare надходить у продаж

LG PuriCare є новітньою розробкою компанії для забезпечення ще більшої зручності та користі для здоров’я споживачів в повсякденному житті. Новий пристрій поповнив лінійку товарів від компанії LG під маркою PuriCare, яка включає в себе продукції для будинку, рішення для великих комерційних приміщень, а також портативні моделі.

Пристрій став доповненням до широкого асортименту продукції в області очищення повітря. У ньому використовуються високоефективні фільтри і вентилятори з сенсорним управлінням, які забезпечують очистку повітря і оптимальний комфорт при диханні в будь-якому місці і в будь-який час.

Фільтрація повітря в LG PuriCare

Для забезпечення нового рівня індивідуального захисту , очищувач повітря PuriCare від LG оснащений двома фільтрами H13 HEPA, які є аналогами фільтрів, що застосовуються в пристроях очищення повітря для житлових приміщень. Такі фільтри захищають респіраторну систему людини від попадання 99,95% шкідливих речовин, таких як віруси, бактерії і звичайні алергени, що знаходяться в повітрі. Це стало можливим завдяки використанню подвійних вентиляторів і запатентованого датчика дихання, який забезпечує можливість легко дихати чистим, фільтрованим повітрям практично в будь-яких умовах навколишнього середовища.

Датчик визначає цикл і обсяг дихання користувача і відповідно до цього автоматично регулює роботу трьохшвидкісних подвійних вентиляторів, збільшуючи швидкість обертання при вдиху і сповільнюючи її, щоб зменшити опір при видиху.

Пристрій був розроблений після ретельного ергономічного аналізу для забезпечення найкращої щільності прилягання. Портативний очищувач повітря LG PuriCare зводить до мінімуму витік повітря через області навколо носа і підборіддя. Він також призначений для використання протягом тривалого періоду часу.

Вбудована батарея ємністю 820 мАг забезпечує до восьми годин роботи на низькій швидкості і дві години на найвищій. А завдяки тому, що основні деталі пристрою, такі як фільтри, внутрішній ковпак, захисна маска для обличчя, лямки для вух і подовжувальні ремені легко зняти або замінити - підтримувати гігієнічну чистоту очищувача повітря PuriCare дуже просто.

Апарат поставляється з футляром, в якому використана технологія дезінфекції UVnano від LG. Це дозволяє знищувати 99,99% шкідливих організмів всього за 30 хвилин за допомогою світлодіодних ламп UV-C. Футляр також може видаляти вологу, що з'являється в результаті дихання, з внутрішніх елементів пристрою, а також повністю заряджатися всього за дві години, і навіть відправляти повідомлення на смартфон через додаток LG ThinQ, в тих випадках, коли необхідно провести заміну фільтрів.

Читайте також: Компанія LG Не Буде Випускати Преміальні Смартфони.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version