Home Новини сучасних технологій Компанія LG не буде випускати преміальні смартфони

Компанія LG не буде випускати преміальні смартфони

0

Південнокорейські ЗМІ підтвердили, що компанія LG не випустить телефон на базі мобільної платформи Snapdragon 875 в першій половині 2021 року. Компанія навіть не розміщує замовлення на нову мобільну платформу, замість цього південнокорейська компанія зробила велике замовлення на однокристальних системи Snapdragon 775. Відповідно, компанія LG не буде випускати преміальні смартфони.

Компанія LG не буде випускати преміальні смартфони

Причиною цього може бути зміни в підрозділі мобільних пристроїв. Раніше компанія випускала флагманський телефон серії G в першій половині року і флагманський телефон серії V у другій половині року. У цьому році LG не випустила смартфон серії G. Замість цього в лютому компанія анонсувала LG V60 ThinQ, а в травні – абсолютно новий телефон середнього класу під назвою LG Velvet.

Нещодавно компанія представила експериментальний смартфон-ротатор LG Wing, підтвердивши, що вона збирається продовжувати експериментувати з новими форм-факторами. LG Velvet побудований на базі однокристальної системи Snapdragon 765G, тому його наступник, швидше за все, отримає Snapdragon 775. Якщо виробник буде дотримуватися обраного в цьому році графіка, то новий смартфон може дебютувати в другому кварталі наступного року. Наступник мобільної платформи Snapdragon 865 повинен бути офіційно представлений 1 грудня на заході Qualcomm Tech Summit від Qualcomm. Першими нову платформу під назвою Snapdragon 875 повинні використовувати Samsung і Xiaomi.

Рекомендуємо: Від Успіху IPhone 12 Залежить Прибуток Samsung Та LG.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version