Home Новини сучасних технологій Заміна акумулятора на AirPods Max обійдеться дорожче ніж покупка нових навушників

Заміна акумулятора на AirPods Max обійдеться дорожче ніж покупка нових навушників

0
Заміна акумулятора на AirPods Max обійдеться дорожче ніж покупка нових навушників

Продукція компанії Apple завжди коштувала набагато більше ніж в конкурентів, те ж саме справедливо по відношенню до витрат на післяпродажне обслуговування. Як виявилося, заміна акумулятора на AirPods Max обійдеться дорожче ніж покупка нових навушників у конкурентів.

Apple кілька днів тому непомітно опублікувала інформацію про плату за обслуговування AirPods Max, після чого багато ще раз задумалися про те, чи хочуть вони купувати дорогу новинку компанії. Нагадаємо, компанія Apple настійно рекомендує користувачам придбати розширену гарантію AppleCare +.

Якщо з вашої батареєю виникла проблема, на яку поширюється обмежена гарантія AppleCare + або закон про захист прав споживачів, ми відремонтуємо її без додаткових витрат. Наша гарантія не поширюється на батареї, які зношуються в результаті нормального використання. Ми пропонуємо післягарантійне обслуговування акумуляторів за окрему плату. Якщо на ваш продукт поширюється AppleCare і акумулятор має менше 80 відсотків своєї початкової ємності, ви отримаєте обслуговування акумулятора без додаткової оплати.

Apple

У США додаткова гарантія AppleCare + коштує 59 доларів. Вона дає право на одну безкоштовну заміну акумулятора. Якщо ж розширеної гарантії у вас немає, то через рік після покупки заміна батареї обійдеться в 79 доларів. Це ціни для США, в Україні вони будуть вищими.

Офіційний старт продажів AirPods Max намічений на 15 грудня, а чекати навушники доведеться до березня-квітня.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version