Home Новини сучасних технологій Запасів смартфонів Redmi Note 9 вистачить на всіх

Запасів смартфонів Redmi Note 9 вистачить на всіх

0

Нещодавно Xiaomi офіційно підтвердили дату виходу нової китайської лінійки смартфонів Redmi Note 9. Після цього, користувачі соціальної мережі Weibo попросили компанію підтвердити, що смартфонів вистачить на всіх бажаючих. Головний менеджер з нової продукції Xiaomi Ван Тенг Томас (Ван Тенг Томас), спілкуючись з користувачами заявив, що запасів смартфонів Redmi Note 9 вистачить на всіх.

Слід відзначити, що Xiaomi робить аналогічні повідомлення перед запуском кожного важливого смартфона.

У другій половині цього року вийшли смартфони Redmi K30 Extreme Edition і K30S Extreme Edition, які довго були в дефіциті із-за надзвичайно конкурентоспроможної ціни.

Серія Redmi Note 9 є однією з найочікуваніших, тому що вона повинна запропонувати дуже привабливі характеристики за рекордно низькою ціною. Xiaomi старається зробити все для того, що Redmi Note 9 встановив черговий рекорд для цієї серії. Також Xiaomi підтвердила, що за створення цієї лінійки було витрачено 400 днів.

Презентація нової лінійки Redmi Note 9 у Китаї відбувається 26 листопада.

Читайте також: Розкрита ключова інформація про дисплей та камери Xiaomi Mi 11 Pro.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version