Home Новини сучасних технологій Заплановано запуск нового телевізора OnePlus TV 40Y1

Заплановано запуск нового телевізора OnePlus TV 40Y1

0

Не так давно бренд OnePlus запустив доступні розумні телевізори. Зараз же, а саме на 24 травня цього року, заплановано запуск нового телевізора OnePlus TV 40Y1. Хоча до запуску залишилось ще кілька днів, ключові характеристики нової моделі вже відомі. Придбати даний пристрій можна буде як через офіційний веб-сайт OnePlus, так і на Flipkart.

Телевізор OnePlus TV 40Y1 отримає 40-дюймовий РК-дисплей із розширенням 1920 x 1080 пікселів, а також до 93% кольорової гами DCI-P3. Працюватиме телевізор на 64-розрядному чіпсеті (конкретна назва поки невідома) разом із 1 Гб оперативної пам’яті та 8 Гб внутрішньої пам’яті. Поставлятиметься OnePlus TV 40Y1 з операційною системою Android TV 9.0 та отримає підтримку таких сервісів як Google Assistant, Amazon Alexa, Google Chromecast.

За звук відповідатиме два динаміки потужністю по 10 Вт, а також буде присутня підтримка Dolby Audio. Обладнаний OnePlus TV 40Y1 буде 2 портами HDMI, двома USB, RF, оптичним цифровим аудіопортом, AV-портом та портом Ethernet.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version