Home Новини сучасних технологій Запланований реліз ігрового смартфона Black Shark

Запланований реліз ігрового смартфона Black Shark

0

Сьогодні було підтверджено, що запланований реліз нового ігрового смартфона Black Shark 3S. Запуск відбудеться у Китаї, 31 липня.

Запланований реліз ігрового смартфона Black Shark

Відомо про даний смартфон не так багато, як хотілось би. Проте, є таки певна інформація. Найперше, це те, що Black Shark 3S виступає оновленням смартфона Black Shark 3. Екран буде S-AMOLED і працювати 3S буде на новому процесорі від Qualcomm – Snapdragon 865 Plus. Частота оновлення становитиме 120Гц. Є чутки, що це і буде основна відмінність від Black Shark 3. Тому нагадаємо характеристики даної версії.

Black Shark 3 обладнаний 6,67-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю Full HD + та частотою оновлення 90Гц. Працює телефон на Android 10 та має 12 Гб оперативної пам’яті та 256 Гб внутрішньої. Отримав Shark 3 потрійну камеру на 64Мп+13Мп+5Мп та селфі-камеру на 20Мп. Ємність акумулятора становить 4720 мАг та підтримує швидку зарядку на 65Вт.

Отож, будемо слідкувати за витоками інформації для підтвердження характеристик Black Shark 3S.

Рекомендуємо: З’явилось Офіційне Зображення Lenovo Legion Pro.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version