Home Новини сучасних технологій Xiaomi запатентувала унікальний смартфон

Xiaomi запатентувала унікальний смартфон

0

Компанія Xiaomi відома своїми неординарними рішеннями у сфері технологій. Сьогодні ж, ми отримуємо інформацію, що Xiaomi запатентувала унікальний смартфон із вбудованою безпровідною гарнітурою. Поданий патент був 24 липня до Всесвітнього відомства з інтелектуальної власності.

І так, найцікавіше в даному патенті, це вбудовані навушники, які розміщені у верхній частині смартфона. При такій системі, немає ніякої небхідності носити з собою додатково футляри для навушників чи самі навушники, так як все завжди під рукою. Унікальність даних навушників, та й сама можливість їх розміщення у корпусі телефону, полягає в тому, що їхня голівка згинається. Щодо смартфону в даному патенті, то він без особливих приміток. Екран повний, а рамки корпусу мінімальні.

Отож, Xiaomi запатентувала унікальний смартфон, проте чи стане він реальністю поки невідомо. Також залишається питання водопроникності даного пристрою та час роботи акумулятора.

Як Вам такий варіант смартфону? Хотіли б отримати його? Чекаємо Вас в коментарях.

Джерело: letsgodigital

Рекомендуємо: Xiaomi Запускає Новий Проектор Mijia.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version