Home Новини сучасних технологій Запланований запуск нового процесора від Qualcomm

Запланований запуск нового процесора від Qualcomm

0

Не так давно на ринок вийшов новий чіпсет Snapdragon 865 Plus, а сьогодні в мережі уже говорять про розробку нового процесора. Запланований запуск нового процесора від Qualcomm повинен відбутись у 1 кварталі 2021 року. Ймовірно його назва буде Snapdragon 875.

На сайті Weibo з’явилась карта із запланованими запусками процесорів. Відповідно до неї ми бачимо, що в четвертому кварталі цього року є ймовірність запуску Snapdragon 662 та Snapdragon 460 SoC. У 1 кварталі 2021 року можемо очікувати на Snapdragon 875G та Snapdragon 435G. Стандартний Snapdragon 875 SoC від Qualcomm на карті не відображається, проте якщо інформація підтвердиться, то уже в грудні компанія Qualcomm оголосить про це.

Запланований запуск нового процесора від Qualcomm

Окрім цього, є ймовірність, що для нового чіпсета Snapdragon 875G буде використовуватись комбінація Cortex X1 Super Core та Cortex A78 Large Core. Завдяки такій комбінації, компанія досягне значної продуктивності.

Рекомендуємо: Qualcomm Розробляє Новий Датчик Для Відбитків Пальців.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version