Home Новини сучасних технологій Бізнес новини Застрягла картка в банкоматі? Розповідаємо, що з цим робити!

Застрягла картка в банкоматі? Розповідаємо, що з цим робити!

0

Напевно найгірший страх кожного: під час поповнення картки чи навпаки, знімання коштів з неї, залишити її у самому банкоматі.
Та іноді, це трапляється не по провині клієнта певного банку, а через збій, який відбувся в пристрої.

Цікаво: Чи можуть шахраї з банківськими терміналами вкрасти гроші з вашої банківської картки.

Отже, насамперед потрібно відмітити, що такі проблеми відбуваються рідко, але ніхто не хоче потрапити в той відсоток людей, що постраждали від подібної ситуації. Проте, якщо з Вами це, все ж таки, сталося - не панікуйте! Так як виправити це дуже легко.
Нижче буде наведено поради, щодо поведінки, коли Ваша картка застрягла у банкоматі.

• Насамперед, ніколи не намагайтесь витягнути готівку самостійно, тому, що таким чином Ви зробите тільки гірше: пошкодите пристрій або ж взагалі працівники банку можуть подумати, що Ви хочете викрасти гроші.

• Також, навіть не думайте повернути Вашу картку, якщо Ви відійдете від банкомату.
Так, можна порахувати, що все можна перевірити через відеокамери, але ні, в такому випадку банківську картку заберуть посторонні люди.

Єдине, що можна зробити із своєї сторони: надіслати запит на скасування операції.

Але якщо навіть це не допомогло, прийшов час телефонувати до адміністрації банківської установи. Звідти Вам викличуть спеціаліста, який займається саме такими справами.

Також, якщо ситуація критична, за політикою певного банку, Вам порадять оформити нову картку (але знову ж, якщо картку не витягнути ніяким шляхом).

Також нещодавно українцям розповіли, чому необхідно повернути в банк свою стару кредитну картку.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version