Home Новини сучасних технологій Названо основні відмінності між лінійками смартфонів Samsung Galaxy A та Samsung Galaxy...

Названо основні відмінності між лінійками смартфонів Samsung Galaxy A та Samsung Galaxy M

0

На сьогоднішній день існує незліченна кількість різних компаній, які виробляють електронну техніку. Кожна намагається додати більше оновлених функцій на свій смартфон і цим самим виділити його на тлі конкурентів. Але сьогодні можна виділити найкращі компанії-гіганти, техніка яких задовольняє всі сучасні потреби, до того ж, має якісне внутрішнє залізо.

В цій статті ми поговоримо про смартфони від однієї із таких компаній: Samsung. Ці смартфони входять в серію Samsung A та Samsung M і розкажемо про їхні головні відмінності.

Насамперед можна подумати, що між смартфонами із цих лінійок, різниці майже ніякої немає, але це лише на перший погляд. Насправді вони абсолютно різні, не дивлячись на те, що їх зовнішній вигляд дуже схожий.

Отже, чим же відрізняються ці дві лінійки: Samsung A та Samsung M?

Спочатку варто відмітити, що лінійка Samsung M хоч і рахується новою, але насправді це майже та ж сама Galaxy J. В обох однакова категорія смартфонів: бюджетні, але якість в них досить добра.

Цікаво: Характеристики та переваги нового смартфону від бренду Samsung.

Зрозуміло, що найновітніших функцій на цих смартфонах немає, проте це не означає, що вони мають погані характеристики. Про це ви й дізнаєтесь нижче⬇️

Лінійка Samsung Galaxy М

Смартфони лінійки Galaxy М мають якісні камери, але їхня кількість не перевищує понад три роз‘єми і зрозуміло, що з цього не варто робити відповідні висновки, так як на функціонування це не впливає.

Також, на смартфонах Galaxy М наявний сканер відбитку пальців, але знаходиться він не на звичному для всіх місці, а на боковій панелі (на кнопці живлення, якщо говорити точніше)
Оперативної пам‘яті їм надали трохи менше, ніж гаджетам Galaxy А.

Щодо зовнішнього оформлення лінійки Galaxy М: всі телефони даної лінійки мають корпус із бюджетного матеріалу, а також на них є певні смужки і екран має своєрідний краплеподібний дизайн виїмки.

Проте, варто відмітити, що у Galaxy М є смартфон, який виключення, що були наведені вище, обійшли стороною. Це Galaxy M31s, який має аж чотири камери та міцний корпус із гарним оздобленням.

Також, позитивним фактором лінійки Galaxy M є встановлення потужного акумулятора на всі моделі пристроїв. Тобто, це означає, що на смартфонах функціонує батарея ємністю від 5000 мАг до 6000 мАг. З таким розширенням телефон може спокійно «жити» цілу добу (іноді навіть більше).

Цікаво: Названо корисні функції смартфонів Samsung, про які ви могли не знати.

Лінійка Samsung Galaxy А

Лінійку Galaxy А від компанії Samsung, можна чітко охарактеризувати двома словами - новітні технології. Розробники намагаються вкладати якнайбільше зусиль у створенні електронних пристроїв цієї лінійки та додають туди масу цікавих та потрібних функцій.
Прикладом може слугувати Galaxy A32. В цьому смартфоні працює, одна з найкращих камер цього сегменту і можливості її зйомки дійсно вражають.

Також вартий уваги сканер відбитку пальців, який встановлюють на пристрої лінійки Galaxy А. Майже на всіх ґаджетах сканер встановлений в сам екран, тому на корпусі не буде навіть роз‘єму для такої системи.

Що на рахунок внутрішнього наповнення Galaxy А?
Здебільшого Samsung встановлюють потужні та якісні процесори, які працюють в парі із достатньою кількістю оперативної пам‘яті. Наприклад, той самий Galaxy A52 має 8 Гб оперативної пам‘яті та 256 Гб робочої.
Процесори у смартфонах лінійки Galaxy A стоять від Qualcomm, відомі своєю якістю функціонування.

Отже, якщо перед вами стоїть вибір, від якої із цих двох лінійок обрати смартфон, то це однозначно Galaxy A. Ці пристрої мають гарні характеристики, і крім цього бюджетну ціну.

Придбавши смартфон із Galaxy A, ви отримаєте прилад, який буде актуальним ще протягом декількох років і різні додаткові новітні функції також не обійдуть стороною.

також нещодавно було названо 5 причин, чому Samsung Galaxy A52 варто придбати в 2022 році.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version