Home Новини сучасних технологій Характеристики та переваги нового смартфону від бренду Samsung

Характеристики та переваги нового смартфону від бренду Samsung

0

Ні для кого вже не секрет, що виробник техніки Samsung займає топове місце серед брендів по якості. Він йде на рівноі із славнозвісним Apple. Смартфони даного виробника мають багато корисних функцій, швидко працюють, потужні та відносно не дорого коштують. Нещодавно в світ вийшов новий флагман Samsung Galaxy S21 FE, про який і піде мова.

Перш ніж почати розповідати про усі характеристики, варто наголосити, що дана модель створена для фанатів. Що це означає? Перш ніж випустити смартфон, компанія провела опитування серед користувачів Samsung, зібрала усі дані, проаналізувала та створила ідеальний для своїх фанів телефон.

Цікаво: Названо основні недоліки смартфона Samsung Galaxy S21 FE

Тепер перейдемо до основних характеристик Samsung Galaxy S21 FE. Розпочнемо із найголовнішого - процесора. Тут це Snapdragon 888, який на AnTuTu набирає аж 840 000 балів. ОС флагман має нову - Android 12, OneUI. Оперативна пам'ять 6 Гб, а внутрішня 128, цього вистачить на будь-які програми, фото та відео. Акумулятор працює достатньо довго без підзарядки, адже має 4500 мАг, є можливість заряджати звичайною та бездротовою швидкісною зарядкою.

Дисплей у Samsung Galaxy S21FE Dynamic Amoled 2X HDR10 розміром 6,4 дюйма з частотою оновлення 120 Гц. На задній панелі розміщено три камери: основна 12 Мп, ширококутна 12 Мп та макро камера на 2 Мп. Фронтальна камера на 8 Мп. Є можливість знімати відео в якості 8К, має чудовий зум, фокус, гарно фотографує в нічний час доби.

В даному смартфоні стереозвук Dolby Atmos. Є функція безконтактної оплати (NFC). Wi-Fi Bluetooth нового покоління. Підтримує даний флагман як 4G, так і 5G. Ну і чудовим доповненням до усіх характеристик є захист від води IP68.

Ознайомившись із характеристиками, кожному зрозуміло, що ця модель чудова та якісна. По іншому не могло бути, адже це флагман, ще й для фанатів. Ну і наступне питання, яке виникає, наскільки висока в нього ціна? Відповідь вас здивує, бо коштує Samsung Galaxy S21 трохи більше 20 000 грн. Дуже адекватна оцінка усіх функцій, які наявні в смартфоні.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version