Реклама

Завтра відбудеться презентація Google. Чого очікувати

Останні Новини

6 жовтня 2022 року запланована онлайн презентація нових пристроїв від Google. Головними новинками, на які очікують користувачі, будуть смартфони серії Pixel 7 та перший розумний годинник Pixel Watch. Подивитись онлайн презентацію можна буде на офіційному каналі компанії на YouTube. Відбудеться вона о 17.00. Після презентації буде доступна дана презентація і у записі.

Читайте також: Відома ціна на Google Pixel 7.

Що нам відомо про нові пристрої. Загалом досить багато інформації вже розкрито. До прикладу, очікується, що смартфон Pixel 7 Pro отримає процесор Google Tensor G2; потрійну основну камеру із датчиками на 50 Мп, 12 Мп, 48 Мп; фронтальна камера повинна бути 11-мегапіксельна; акумулятор ємністю 5000 мАг; швидка зарядка на 30 Вт: операційна система Android 13.

Google Pixel Watch працюватиме на основі Wear OS, отримає круглий циферблат, ймовірно чіп Exynos 9118, дисплей розміром 1,18 дюймів, підтримку WiFi, Bluetooth, NFC і GPS.

Загалом, до презентації залишились лічені години, і саме там ми дізнаємось повні технічні характеристики усіх очікуваних пристроїв.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Motorola представила ультрабюджетний смартфон за 2800 грн

Сьогодні Motorola представила ультрабюджетний смартфон за 2800 грн. Смартфон отримав назву Moto E7 Power. Особливістю смартфона також є великий...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -