Home Новини сучасних технологій Живі фото нового смартфона – монстра автономності від Samsung

Живі фото нового смартфона – монстра автономності від Samsung

0

Живі фото нового смартфона – монстра автономності від Samsung. 7000 мА · год в смартфоні. І подробиці про характеристики.

У мережі з’явилися подробиці і живі фотографії корпусу нового смартфона Samsung, поки не представленого офіційно, який повинен поповнити лінійку «монстрів» автономності Galaxy M.

Інформацією поділився тематичний ресурс 91mobiles, на рахунку якого чимало подібних витоків. Мова йде про модель Samsung Galaxy M12. Вона повинна виявитися помітно дешевше смартфона середнього рівня Samsung Galaxy M51, але теж зможе похвалитися батареєю ємністю 7000 мА · год.

Втім, джерело допускає ймовірність, що Samsung Galaxy M12 добереться до полиць магазинів під назвою Samsung Galaxy F12. Таку «подвійність» в назвах допускають і живі фото – на задній панелі вигравірувані номери SM-M127F / SM-F127G. Відзначається, що пристрій розробляється на фабриці Samsung в Індії.

З фото можна відзначити нову текстуру корпусу, бренд Samsung ззаду, квадратний блок основної камери з чотирма отворами під модулі для зйомки і додатковим для спалаху.

На відміну від Galaxy M11, модель Galaxy M12 / F1 не отримала сканера відбитків пальців на задній панелі. Швидше за все, дактилоскопічний датчик розташувався в кнопці включення збоку.

На нижній межі присутні вирізи під порт USB Type-C, аудіороз'єм 3,5 мм і решітка динаміка. Зверху видно тільки отвір мікрофона. Згідно з попередніми даними, смартфон отримає 6,7-дюймовий екран.

У порівнянні з Samsung Galaxy M51 за 360 євро, Samsung Galaxy M12 може виявитися більш ніж удвічі дешевше. Ціна очікується близько 149 євро. Дебют повинен відбутися ще до кінця року.

Читайте також: Смартфони Xiaomi Отримають Samsung Exynos.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version