Home Новини сучасних технологій Знаючи ці лайфхаки, шукати інформацію у Вашому браузері стане набагато легше

Знаючи ці лайфхаки, шукати інформацію у Вашому браузері стане набагато легше

0

З розвитком всіх сучасних технологій, люди вже ніяк не можуть жити без браузерів та можливостей, які вони нам надають. І так як, гугл-сервіси ми відвідуємо абсолютно кожного дня – необхідно знати деякі приховані функції цієї платформи. Нижче буде наведено лайфхаки, знаючи які, можна ще більше полегшити собі життя, користуючись гугл-браузером.

Онлайн-калькулятор

Багато хто не знав, але зараз не обов‘язково тільки системний калькулятор може вирішувати математичні приклади. Можна ввести необхідну Вам комбінацію цифр, як запит у браузер, після чого отримаєте точну відповідь з послідовними діями.

Пошук необхідної Вам інформації

Для того, щоб віднайти необхідний Вам термін через браузер, але не маєте бажання шукати серед непотрібних (схожих за значенням) інших запитів, то це можна вирішити легко і просто.
Насамперед, після написання Вашого запиту у строку «Пошук», відберіть невідповідний його результат і напишіть знак «мінус» біля нього.

Цікаво: Названо конфіденційний браузер, про який мало хто знає.

Файли різної конвертації

Якщо Вам необхідно віднайти в браузері документ певного типу (до прикладу PDF і тому подібне), при самому запиті напишіть наступну комбінацію: filetype. Далі йде назва документу, який потрібно знайти.

Схожі за значенням запити

Якщо в результатах пошуку певної інформації в браузері, Ви бажаєте отримати декілька варіантів схожої, то при самому запиті впишіть знак «~», а біля нього необхідне Вам слово чи термін.

Точний результат запиту

Щоб отримати саме необхідний Вам результат, у строці «Пошук» впишіть запит у лапки.

Розширений результат запиту

Щоб отримати більше готових пошукових результатів у браузері, то при самому запиті вкажіть біля нього знак «*».

Пам‘ятаючи всі ці рекомендації, шукати необхідну інформацію, стане набагато простіше.

Також нещодавно було названо маловідому функцію безпеки в браузері Google Chrome.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version