Home Новини сучасних технологій Зображення першого смартфона Honor після відділення від Huawei

Зображення першого смартфона Honor після відділення від Huawei

0

Зображення першого смартфона Honor після відділення від Huawei. Відповідний пристрій з’явився на TENAA та отримав технічну назву HJC-AN00 / TN00.

Минулого тижня новий смартфон від  Honor був затверджений органом TENAA. У сертифікації були перелічені всі технічні характеристики телефону, але зображення не були розкриті. Список TENAA показав, що це буде ребрендинг версії Huawei Nova 8 SE, яка стала офіційною на початку цього місяця в Китаї. Список TENAA телефону HJC-AN00 / TN00 Honor був оновлений і тепер з’явилися його зображеннями. Зображення ззаду показує, що його налаштування задньої камери не є ідентичним Nova 8 SE.

Зображення першого смартфона Honor після відділення від Huawei

Honor HJC-AN00 / TN00 має 6,53-дюймовий AMOLED-дисплей, який пропонує роздільну здатність Full HD + та співвідношення сторін 20: 9. Ймовірно, він підтримує високу частоту оновлення. На передньому зображенні телефону видно, що на дисплеї він має виріз із краплею води. У вирізі розміщена 16-мегапіксельна селфі-камера. Під дисплеєм телефону вбудований сканер відбитків пальців.

На задній панелі Huawei Nova 8 SE є система квадрокамер. Світлодіодний спалах видно в центрі установки чотирьох камер. Honor HJC-AN00 / TN00 має більший модуль камери прямокутної форми. Світлодіодний спалах можна побачити під налаштуваннями чотирьох камер, які включають 64-мегапіксельний основний знімач, 8-мегапіксельний об’єктив та пару допоміжних камер на 2-мегапікселя.

Nova 8 SE був представлений у варіантах процесорів Dimensity 720 та Dimensity 800U . Кажуть, що Honor HJC-AN00 / TN00 живиться від SoC Dimensity 800U. Телефон має 8 ГБ оперативної пам’яті та 128 ГБ / 256 ГБ внутрішньої пам’яті. У ньому відсутній слот для карт microSD. Телефон оснащений ОС Android 10.

Honor HJC-AN00 / TN00 має акумулятор на 3800 мАг з підтримкою швидкої зарядки 66 Вт. Кінцева назва продукту пристрою поки невідома. Незабаром він дебютує в Китаї у таких кольорах, як Magic Night Black, Iceland Fantasy, Titanium Silver та Emerald Blue.

Читайте також: Розкрито характеристики невідомого смартфона від Honor.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version