Home Новини сучасних технологій Зовсім скоро в Європі з’являться Huawei MateBook D16, 16s і Freebuds Pro...

Зовсім скоро в Європі з’являться Huawei MateBook D16, 16s і Freebuds Pro 2

0

Huawei ще раніше презентував свої нові ноутбуки та безпровідні навушники, тепер ж ці товари стануть доступними по всій Європі. Пропонуємо детальніше ознайомитись із кожним з них.

Розпочнемо знайомство із навушникіав Huawei Freebuds Pro 2. Це флагманські навушники, які стануть доступні до продажу 6 липня 2022 року за ціною 170 фунтів стерлінгів. Кожен з навушників мають подвійні драйвери та забезпечують чудовий звук завдяки системі Hi-Res Dual. Деталізація звуку в даній моделі від 14 до 48 кГц. Також вони здатні поглинати шуми до 48 дБ, якщо порівняти із попередньою моделлю, то їх позначна досягала 40 дБ. Компанія, як помітно, постійно вдосконалює свої новинки. Huawei співпрацює із Devialet, тому це ще одна причина, чому звук буде чудовий. Доречі, під час розмови навушники можуть ловити та забирати шуми, щоб говорити було зручніше, а співрозмовника було краще чути. Якщо брати загалом роботу навушників самих по собі і з підзарядкою від футляра, то працювати автономно вони можуть до 30 годин. Кольорів на вибір є три: сірий, чорний та білий. Тому навушники підійдуть кожному і під будь-який телефон.

Цікаво: У 2022 році Huawei представить свої комп’ютерні процесори

Тепер поговоримо про ноутбук Huawei MateBook 16s. Це однозначно флагманська модель, яка в чомусь дуже схожа на попередню з минулого року, хоча виробник і вніс деякі зміни. Процесор Huawei замінив з AMD Ryzen на Intel 12 покоління. При покупці можна обрати Intel Core i7, або і9. Дисплей не змінився. Має розмір 16 дюймів та з розширенням 25201680, а співвідношення сторін 3:2. Графічного процесора немає, тому графіка відробляється завдяки Intel Iris Xe. Оперативної пам'яті 16 Гб, а вмонтованої або 512 Гб, або 1 Тб. Акумулятор на 84 Втч, а зарядний пристрій потужністю 135 Вт. В продаж ноутбук поступить 13 липня і буде коштувати від 1300 до 1500 євро, в залежності від обраних характеристик.

Остання на сьогодні новинка - ноутбук Huawei MateBook D16. Якщо говорити про рейтинги, то цей ноутбук буде трохи нижчее знаходитись ніж попередній. Він ніби трохи простіший. Екран 16:10, розширення трохи нижче 19201200. Процесор можна обрати Intel Core i5 або і7. Оперативної пам'яті 16 Гб, а вмонтованої 512 Гб. Продаж почнеться із 16 липня по ціні від 750 до 1000 євро.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version