Реклама

Звільняємо пам’ять на смартфоні за допомогою очистки Viber

Останні Новини

У смартфонах після довгого використання закінчується пам’ять. Це відбувається із-за перевантаження файлами, фото, відео, додатками і т.д. Буває, що ви ніби почистили вже все зайве, а місця все одно замало. Що ж робити тоді? Звертаємось до месенджера Viber. У нього є схильність засмічувати пам’ять телефону різними непотрібними даними. Сьогодні хочемо розповісти кожному та розписати детальну інструкцію як чистити додаток Viber таким чином, щоб звільнити місце, але не видалити потрібної інформації.

Першим кроком буде очищення кешу. Це те, що вам дійсно не потрібне і ніколи не знадобиться. Очистивши кеш, ви нічого зайвого не видалите, лише різне "сміття". Для цього заходимо в Налаштування телефону, там у списку програм знаходите Viber, переходите і натискаєте кнопку Очистити кеш. Зазвичай, телефон вам відразу покаже скільки пам'яті з'явиться на пристрої. Важливо! Не натискати кнопку Очистити сховище. Таким чином ви видалите все, що є важливе у месенджері. Якщо після очищення кешу програма чи деякі діалоги почали гальмувати, то не хвилюйтесь, це швидко пройде і повернеться до нормальної роботи.

Цікаво: Декілька правил, як синхронізувати повідомлення у Viber на телефоні і комп’ютері

Другий крок - видалення повідомлень та чатів. Це не означає, що потрібно видалити взагалі все. Ви можете передивитись свої діалоги або кожен окремо і стерти всі ті, що рахуєте зайвими. Можливо, у вас є групи, якими ви не користуєтесь. Їх також варто видалити та вийти. Такі дії ще можна виконати в налаштуваннях програми. Там заходите у розділ Виклики та повідомлення та видаляєте історії. Але тут важливо врахувати, що таким чином можуть стертись важливі файли та тексти. Тому переконайтесь, що маєте резервну копію і в разі чогось зможете відновити все необхідне.

Останній крок - видалення акаунту. Не всі знають, що у Viber можна видаляти свій профіль. Для цього заходите в налаштування програми, переходите в розділ Обліковий запис та натискаєте видалити. Після цього треба буде ввести номер телефону до якого прив'язаний профіль та код (якщо він є). Натискаєте повторно Видалити і все. Профілю більше немає в даному месенджері. Якщо колись ви захочете відновити свою сторінку, то можна це зробити за допомогою резервної копії. В разі відсутності доведеться створювати новий профіль.

Отож, не завжди потрібно повністю чистити все для того, щоб звільнити місце на своєму пристрої. Можна видалити кеш, якщо цього не достатньо, то передивитись файли і діалоги, або ж взагалі забрати профіль із додатку. Оберіть той спосіб, який вам подобається і користуйтесь.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Nokia представит много новых смартфонов в 2021 году

Сегодня стало известно, что Nokia представит много новых смартфонов в 2021 году. Большинство новинок будет показано в первой половине...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -