Home Новини сучасних технологій З’явилася візуалізація нового потокового пристрою Fire TV Stick Lite

З’явилася візуалізація нового потокового пристрою Fire TV Stick Lite

0

В Amazon запланували захід на 24 вересня, і як очікується, там вони оголосять кілька нових продуктів. Витік виявив деякі подробиці. Сьогодні, з’явилася візуалізація нового потокового пристрою Fire TV Stick Lite.

З’явилася візуалізація нового потокового пристрою Fire TV Stick Lite

Новий стримінг-стик виглядає так само, як і попередня модель, але поставляється з новим пультом дистанційного керування Alexa Voice. Новий пульт дистанційного керування зберігає всі кнопки навігації, що і пульт дистанційного керування Fire TV Stick 2019 року. Однак зникли кнопки живлення, гучності та відключення звуку. У верхньому правому куті також немає світлодіода. Amazon також додав нову кнопку із піктограмою телевізора, яка, на нашу думку, може бути спеціальною кнопкою для телевізійних передач у прямому ефірі.

Ще одне із зображень, просочене Winfuture.de, показує, що пакет включатиме досить довгий кабель MicroUSB для живлення, подовжувач HDMI та дві батареї AAA для пульта дистанційного керування.

На жаль, технічні характеристики нового потокового пристрою досі невідомі. Тим не менше, якість потокового передавання, швидше за все, досягає 1080p. Інформації про ціну також немає, але ми очікуємо, що вона вийде приблизно за 39,99 доларів США / 39,99 євро, що є ціною Mi TV Stick.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version