Home Новини сучасних технологій З’явились нові зображення Galaxy Z Fold 2

З’явились нові зображення Galaxy Z Fold 2

0
З’явились нові зображення Galaxy Z Fold 2

Інформації про Samsung Galaxy Z Fold 2 було і є досить багато. Основне, напевно, чого усі очікують, це запуску. Спочатку була мова про запуск Z Fold 2 5 серпня, проте таку інформацію спростували. Тому зараз точної дати запуску ми не знаємо. Але продовжуємо слідкувати за витоками інформації, і сьогодні, з’явились нові зображення Galaxy Z Fold 2.

У твітері опублікували зображення із візуалізацією Galaxy Z Fold 2. Саме фото досить розмите, але все-таки можна розгледіти певні деталі. І так, найперше це колір – Mystic Bronze, який ми очікуємо на багатьох новинках. Далі можна побачити на нижній частині решітку гучномовця, мікрофон та порт USB-C. На верхній частині проглядаються динаміки, тому можна говорити про присутність на телефоні стереодинаміків. Видно і камери на задній панелі. Вони розміщені у формі прямокутника, де видно дві камери та спалах. Проте, до тепер була інформація про три камери, на які ми і розраховуємо.

Рекомендуємо: Samsung Випустить Новий Смартфон Galaxy Z.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version