Home Новини сучасних технологій З’явилися живі зображення смартфона Lenovo Legion Pro

З’явилися живі зображення смартфона Lenovo Legion Pro

0

Нам вже відомо, що 22 липня відбудеться реліз смартфона Lenovo Legion, а сьогодні з’явилися живі зображення смартфона Lenovo Legion Pro.
Живі зображення були показані у відео, яке опублікував користувач Weibo. У відео можна побачити дисплей пристрою із висувною селфі-камерою, а також унікальними камерами на зворотній стороні смартфона.

З’явилися живі зображення смартфона Lenovo Legion Pro

Селфі-камера тут розміщена так же, як і в звичайній версії, на бічній стороні. Таким чином Lenovo акцентують увагу на тому, що смартфон необхідно використовувати у горизонтальному вигляді, тобто в гейм режимі. Таким чином, спілкування під час гри буде достатньо комфортним.
Також на зворотній стороні видно подвійну камеру, яка зміщена ближче до середини смартфона.

На даний момент відомо, що Lenovo Legion Pro матиме 6,67-дюймовий AMOLED-екран із підтримкою Full HD +. Частота оновлення дисплея складе 144Гц. Працювати він буде на процесорі Snapdragon 865 + з оперативною пам’ятю на 16Гб (LPDDR5) та 512 Гб внутрішньої (UFS 3.1).
Очікується, що більше інформації ми отримаємо 22 липня.

Рекомендуємо: Смартфон Lenovo Отримує Найпотужніші Динаміки.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version