Home Новини сучасних технологій Sony запрошує користувачів взяти участь у бета-тестуванні ПО

Sony запрошує користувачів взяти участь у бета-тестуванні ПО

0

Компанія Sony запрошує користувачів взяти участь у бета-тестуванні ПО для Playstation 4, після якого вже слідує презентація Playstation 5. Але перед цим, компанія пропонує користувачам ігрової приставки взяти участь в бета-тестуванні нової версії системного програмного забезпечення. За останні кілька годин, як помітили MP1st, кілька користувачів отримали запрошення на бета-тестування.

Sony запрошує користувачів взяти участь у бета-тестуванні ПО

Нагадуємо, що прошивка 8.00 вже має достатньо великий список змін, зокрема, «Вечірки» (Party) і«Повідомлення» (Messages). Також відбулися зміни для батьківського контролю. Вони включають можливість вимкнення всіх мікрофонів через швидке меню та деякі зміни дизайну екрана для вибраних функцій.

Серед нововведень також присутня можливість створювати нові, або під’єднуватись до існуючих груп для спілкування в голосовому чаті. Відключення всіх мікрофонів додано до швидкого меню під звуком / пристроями. Цей параметр вимикає всі мікрофони, підключені до вашого PS4.

Вилучені налаштування для «Вечірки» «відкрита»/«закрита», приєднатися відтепер можуть тільки учасники групи. І це далеко не всі новинки, які чекають користувачів з релізом прошивки 8.00.

Прошивка 7.00 пройшла через масштабні зміни у «Вечірки», а також підтримку Android для віддаленої гри та багато іншого. Дата релізу прошивки Playstation 4 версії 8.00 поки що невідома.

Рекомендуємо: Sony Випускає Телевізор Для PlayStation 5.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version