Реклама

З’явилися живі зображення смартфона LG Q92 5G

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Раніше ми повідомляли, що новинка від LG – Q92 5G з’явилась на консолі Google Play, потім цей смартфон був помічений на GeekBench. Сьогодні ж, в мережі з’явилися живі зображення смартфона LG Q92 5G, якими поділився yabhishekhd в себе в Twitter.

Як видно на зображеннях, нам представлено смартфон Q92 5G у версії Ceramic White. Видно, що смартфон отримав 4 камери та спалах на зворотній стороні. На лицьовій стороні, зверху і в центрі, розміщена фронтальна камера. Також смартфон отримав стандартний роз’єм для навушників — 3,5-мм, також присутній порт USB-C.

З'явилися живі зображення смартфона LG Q92 5G

Технічні характеристики

На даний момент відомо, що смартфон LG Q92 5G отримав кодову назву MIL-STD-810G. Він оснащений 6,7-дюймовим Full HD + дисплеєм. Як ми писали раніше, він отримав квадрокамеру: 48Мп + 8Мп + 5Мп + 2Мп. Працювати LG Q92 5G буде на на SnapDragon 765G з 6Гб оперативної пам’яті та 128 Гб внутрішньої. Керуватися смартфон буде завдяки OC Android 10. Живитися він буде від акумулятора на 4000мАг, який буде заряджатися за допомогою швидкої зарядки. На даний момент невідомо, коли відбудеться реліз і яка буде його ціна.

Рекомендуємо: LG Створили УФ-Стерилізатор Для Телефонів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Google вирішив виправити проблему із звуком

Компанія Google нарешті вирішила адаптувати свою операційну систему Chrome під Stadia. Проблема заключається в тому, що OC Chrome не...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -