Home Новини сучасних технологій З’явилися зображення нових смартфонів з лінійки Huawei Enjoy 20

З’явилися зображення нових смартфонів з лінійки Huawei Enjoy 20

0

Раніше, в червні, Huawei презентували свій новий смартфон Enjoy 20 Pro 5G. Сьогодні ж, надійшла інформація, що Huawei працює ще над двома смартфонами. В підтвердження цих чуток, в мережі з’явилися зображення нових смартфонів з лінійки Huawei Enjoy 20.

Згідно останніх даних, в релізі з’являться смартфони Enjoy 20 та Enjoy 20 Plus.

Зараз нам відомо, що Huawei Enjoy 20 отримає 6,6-дюймовий дисплей HD +. Буде працювати смартфон на чіпсеті Dimensity 800 або Dimensity 720. Отримає оперативну пам’ять на 4 ГБ / 6 ГБ / 8 ГБ та внутрішню на 64 ГБ / 128 ГБ. Також відомо, що він отримає потрійну камеру на 13МП+ 5МП + 2МП та фронтальну камеру на 8МП. Живитися смартфон буде від акумулятора на 5000 мАг та отримає швидку зарядку на 10Вт.

В той же час, Huawei Enjoy 20 Plus отримає 6,63-дюймовий FHD + дисплей та буде працювати на чіпсеті Kirin 820. Він також отримає потрійну камеру з основною на 48Мп. Оснащений оперативною пам’яттю на 8Гб та вінутрішньою на 128Гб. Батарея в нього буде меншою — 4300мАг, але швидка зарядка буде кращою — 22,5Вт. Додатково варто відмітити спливаючу фронтальну камеру та зчитувач відбитків пальців на боковій стороні.

Зображення смартфонів (лицьової сторони та зворотньої) з’явилися в онлайн магазині Alibaba.

Рекомендуємо: Huawei FreeBuds 3i Вийшли На Новий Ринок.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version