Home Новини сучасних технологій Samsung скоро представить планшетний ноутбук Flex

Samsung скоро представить планшетний ноутбук Flex

0

Раніше цього місяця, 5 серпня, в Samsung відбулася презентація Unpacked, де було презентовано Galaxy Note 20, Galaxy Z Fold 2, смарт-годинник Galaxy Watch 3 та планшети Galaxy Tab S7 і S7 Plus. Сьогодні ж, з’явилися чутки, що Samsung скоро представить планшетний ноутбук Flex, який належатиме до сімейства Galaxy Book.

Samsung скоро представить планшетний ноутбук Flex

Як повідомляється, 6 серпня, після Unpacked, Samsung подали заявку до EUIPO (Офіс інтелектуальної власності Європейського Союзу) за маркою “Samsung Book Flex 5G”.

Ця заявка відноситься до категорії, яка включає в себе такі пристрої, як Планшетні та портативні комп’ютери; Комп’ютери; Комп’ютерні монітори; Програми для комп’ютерного програмного забезпечення, планшетні комп’ютери; Портативні комп’ютери.

Також відомо, що новий Samsung Book Flex 5G буде постачатися із стилусом S Pen. Цей стилус нещодавно отримав оновлення для планшетів Note 20 Ultra та планшетів Galaxy Tab S7. Очікується, що в найближчий час буде розкрито технічні характеристики цього планшетного ноутбука. Також очікується, що презентація новинки відбудеться в жовтні, на заході SDC 2019.

Рекомендуємо: Очікується Новий Бюджетний Смартфон 5G Від Samsung.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version