Реклама

5 складних місій GTA 5, які кожен гравець вистраждав, щоб пройти

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Складні місії в GTA 5 залишилися в пам’яті багатьох гравців, які користувалися великим успіхом Rockstar . Гра, яка була випущена в 2013 році для PlayStation 3 ( PS3 ) і Xbox 360 , а також пізніші версії для PlayStation ( PS4 і PS5 ), Xbox One , Xbox Series X / S і ПК, швидко стала улюбленою в сазі. Гра швидко досягла успіху завдяки сміливому сюжету, інноваційній для того часу механіці та різноманітним місіям, які публіка та критики вважали добре написаними за можливість варіювати тип діяльності та ігровий процес.

У деяких квестах завдання були простими, однак складні (і навіть виснажливі) моменти в шедеврі також були присутні. Перегляньте п’ять найскладніших місій у GTA 5 нижче .

Цікаво: Grand Theft Auto 6: все, що вам потрібно знати про GTA 6.

1. Вивчення порту

Це, мабуть, одне з найскладніших, але по іншому – адже це дуже виснажлива місія. По суті, Тревор маскується під вантажника, тобто техніка, відповідального за розміщення, видалення та впорядкування вантажів на суднах, і повинен шукати дорогі речі для крадіжки.

Найбільша складність місії полягає в тому, що для того, щоб отримати цінні предмети, Тревор повинен керувати краном і переміщати контейнери , не заподіявши нікому шкоди і не зламавши предмети, які транспортуються. Головна порада тут — запастися терпінням, оскільки спроба швидко виконати цю місію лише змусить вас повернутися до неї з самого початку. І повірте, цього ніхто не хоче.

2. Легка турбулентність

У цій місії Тревор повинен проникнути в повітряний простір, і для цього він повинен летіти на літаку для пилу до форту Занкудо, непоміченим. Крім того, все ще в зоні ворога, Тревору потрібно отримати другий літак - цього разу, величезну вантажну модель - з усіма вже на хвості.

Місії пілотування літака вже складніші, оскільки управління складніше. Однак у цьому випадку місія стає ще складнішою через ворогів, які стоять за вами, стріляючи та намагаючись збити літак, перш ніж ви зможете завершити місію. Порада тут полягає в тому, щоб не впадати у відчай, роблячи кілька пострілів з ворожих літаків, зрештою, це частина місії не прибути неушкодженим.

3. Хтось згадував йогу?

Ця місія протилежна тому, що гравці GTA очікують від гри. Зрештою, замість екшену, стрілянини, ударів і бомбардувань, є ціла місія, присвячена заняттям з йоги Майкла. Для найбільш заклопотаних це ще один квест , який вимагає від гравця терпіння, оскільки, щоб виграти золоту медаль, гравець повинен успішно завершити міні-гру тричі поспіль.

Основне завдання місії - контролювати рухи Майкла, щоб він правильно виконував техніку розтяжки і дихання, що може бути досить складним. Незважаючи на те, що він повністю виходить за стандарти персонажа та вимагає терпіння, яке не всі гравці GTA V готові мати, «Хтось згадав йогу?» Це одна з найпопулярніших місій у грі.

Цікаво: З’явилися чергові здогадки про GTA 6.

4. Зійшов з рейок

У цій місії беруть участь персонажі Тревор і Майкл, і дуету потрібно викрасти поїзд, щоб врізатися в інший і, таким чином, зуміти викрасти цінний вантаж. Однією з найбільших труднощів цієї місії є необхідність змінити керування між персонажами, щоб мати можливість виконати завдання.

Поки Майкл шукає човен, щоб вони втекли, гравець повинен розрахувати ідеальний час, щоб Тревор перестрибнув з одного потяга на інший. Після цього він викрадає вантаж і має справу з озброєними ворогами. Незважаючи на складність виконання, місія дуже динамічна та напружена, що робить її набагато привабливішою та навіть однією з улюблених гравців.

5. Великий удар

Крім того, що місія «Великий переворот» є однією з найскладніших, вона є однією з найулюбленіших місій фанатів GTA V. Щоб завершити місії пограбування в грі, квест працює як напружений великий фінал , де гравець повинен зіткнутися з безліччю важкоозброєної та пильної поліції та охорони.

Режим «Найбільш очевидний підхід» робить місію ще складнішою, додаючи деякі перемикання, які важко виконати, і вводячи гравців у надзвичайно жорстокі перестрілки, які практично неможливо перемогти з першої спроби.

Цікаво: На автомобілях Tesla дозволять грати в GTA.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Apple випустили оновлення для попередніх iPhone

Нещодавно вийшло оновлення iOS 13.5, для нових смартфонів від Apple, та macOS 13.5, для комп’ютерів Macintosh. Раніше ми вже...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -