Home Новини сучасних технологій 6 моментів, які слід враховувати при покупці планшета

6 моментів, які слід враховувати при покупці планшета

0

Оскільки ринок настільних комп’ютерів і ноутбуків подорожчає,  інвестування в планшет може бути хорошим варіантом для студентів або для тих, хто хоче мати власний продукт, щоб працювати без великих витрат. Однак є деякі ключові моменти, які вам потрібно враховувати, вибираючи наступний екран.

У цій статті ми виділимо 6 основних моментів, які ви повинні враховувати, пояснюючи основні характеристики цього пристрою, а також даючи деякі ознаки початкового рівня, економічно ефективних і топових моделей.

На що слід звернути увагу перед покупкою планшету?

Ціль покупки

Будь то планшет, ноутбук чи навіть смартфон, важливо, щоб ви добре знали, що плануєте робити з цим пристроєм . Звідти ви також повинні провести чітко визначену бюджетну лінію для пристрою.

Планшет може бути хорошим вибором для студентів, які хочуть читати великі PDF-файли, деякі книги, дивитися уроки чи лекції та навіть робити нотатки. Те ж саме стосується використання на роботі, оскільки пристрій можна використовувати як гарний аксесуар для перевірки електронних таблиць, документів, контрольних списків і навіть може служити полотном для малювання у випадку, наприклад, у дизайнерів.

Внутрішнє Сховище

У минулому було звичайним явищем знайти пристрої з достатньою пам’яттю. Тому спостереження за обсягом внутрішнього простору є важливим для хорошого досвіду.

Загалом, більшість цих гаджетів починаються з 8 ГБ і можуть досягати 256 ГБ у дорожчих моделях. Тому користувачеві необхідно звернути увагу на свої потреби. Хочете завантажити уроки, довгі документи чи багато фільмів? Розглянемо планшет із достатньою кількістю місця. Однак, якщо ви знаєте, що завантажувати багато не збираєтеся, може бути цікавою модель лише з 8 або 16 ГБ.

Важливо стежити за тим, чи є у виробі слот для карти microSD і скільки пам’яті можна розширити.

Дизайн і розмір екрану

При виборі пристрою дуже важливо враховувати розмір екрану. Більші екрани ідеально підходять для дизайнерів, старанних читачів і особливо тих, хто любить дивитися хороший фільм . Однак вони в кінцевому підсумку грішать з точки зору транспортування, оскільки в кінцевому підсумку вони можуть важити трохи більше або навіть не поміститися в деякі сумки.

Цікаво: Відомо, чому втрачають популярність планшети.

Час автономної роботи

Оскільки акумулятор є надзвичайно портативним, він, мабуть, є одним із найважливіших моментів під час покупки. Придбати планшет і бути заручником зарядного пристрою, безсумнівно, багато разів буде головним болем.

На цьому етапі важливо пам’ятати, скільки годин ви будете використовувати планшет, і, таким чином, спробуйте конвертувати це в автономність в мАг. Деякі моделі преміум-класу мають понад 7000 мАг, що означає, наприклад, близько 12 годин відтворення відео. Дешевий планшет  має в середньому від 3000 до 5000 мАг .

Процесор

Процесор буде тим внутрішнім компонентом, який може залишитися непоміченим під час покупки, але це один з пунктів, який буде визначати продуктивність пристрою. Ідеальним варіантом є інвестування в процесор з принаймні 4 ядрами (чотири ядра) і уникати двоядерних моделей лише з 2 ядрами.

У моделях середнього та/або високопродуктивного класу є восьмиядерні процесори, які надзвичайно швидкі для багатьох додатків. Також зверніть увагу на оперативну пам'ять і шукайте моделі, які мають від 3 ГБ для кращого досвіду .

Підключення

Нарешті, проблема підключення стосується як мережевих підключень, так і фізичних входів планшета. Переконайтеся, що модель містить останні версії стандарту Bluetooth, Wi-Fi; чи є модель 5G чи 4G тощо. Також перевірте, чи є на пристрої роз’єм для навушників, який тип порту зарядного пристрою (USB Type-C, Micro-USB тощо).

Цікаво: Перераховано декілька варіантів де можна використати старий планшет.

Який планшет купити в 2022 році?

Samsung Galaxy Tab A7 Lite SM-T225N 32 ГБ

Цей планшет Samsung , який вважається дуже цікавим співвідношенням витрат і вигод, є одним з найкращих моделей середнього класу , з 8,7-дюймовим екраном, 8-ядерним процесором 2,3 ГГц, задньою камерою на 8 Мп і фронтальною камерою на 2 Мп, а також опціями для зберігання. 32 ГБ або 64 ГБ з можливістю розширення до 1 ТБ і 3 ГБ оперативної пам’яті.

Lenovo Tab P11 Plus ZA940394BR 64 ГБ

Передаючи м’яч Lenovo, Tab P11 Plus вже в більш преміальному сегменті з 8-ядерним процесором MediaTek Helio G90 , Android 11, варіантами 4 ГБ або 6 ГБ оперативної пам’яті та 64 ГБ або 128 ГБ внутрішнього простору. з можливістю розширення до 1 ТБ. Фронтальна камера має 13 Мп, а задня 8 Мп і акумулятор на 7200 мАг.

Планшет Xiaomi Pad 5 128 ГБ

Відомий смартфонами, Xiaomi має Pad 5 як один із найкращих планшетів на ринку. Модель має 11-дюймовий екран WDHQ+ з частотою 120 Гц , технологію Dolby Vision, 4 стереодинаміки, процесор Qualcomm Snapdragon 860, 6 ГБ оперативної пам’яті та підтримку інтелектуального пера для малювання та анотацій.

Планшет Samsung Galaxy Tab S7 FE SM-T735N 128 Гб

Ще один пристрій Samsung, Galaxy Tab S7 FE, має 12,4-дюймовий екран, восьмиядерний процесор, 128 ГБ пам’яті та 6 ГБ оперативної пам’яті. Крім того, він оснащений акумулятором ємністю 10 090 мАг , підтримкою розумного пера та стереодинаміками від AKG.

Цікаво: Основні причини, чому смартфон не зможе замінити комп’ютер.

Apple iPad 9-го покоління, 256 ГБ

Нарешті, iPad 9-го покоління виділяється 10,2-дюймовим екраном з високою чіткістю в роздільній здатності 2160x1620 пікселів. Процесор на рахунку Apple A13 Bionic , а пам'ять становить 256 ГБ, але без можливості розширення. Задня камера має 8 Мп, а фронтальна — 12 Мп.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version